StoryEditor

FC Chelsea s víťazstvom, ale brankár P. Čech zranený

23.12.2007, 20:05
Autor:
SITASITA
Anglický futbalový klub FC Chelsea v záverečnom z troch nedeľňajších stretnutí 18. kola najvyššej domácej dlhodobej súťaže zvíťazil na pôde Blackburnu Rovers 1:0

... a na treťom mieste v tabuľke Premier League si udržal kontakt s tandemom Arsenal Londýn, Manchester United, ale tím z londýnskej adresy Stamford Bridge je znepokojený zranením Petra Čecha. Českého gólmana musel v Ewood Parku v 64. min vystriedať Portugalčan Henrique Hilário, ktorý v oficiálnom zápase dostal príležitosť po prvý raz od 13. januára. Druhý brankár v hierarchii Chelsea Talian Carlo Cudicini má zranené rebrá.

Dvadsaťpäťročný rodák z Plzne Čech doplatil na zrážku s paraguajským útočníkom domácich Roquem Santa Cruzom a sťažoval sa na bolesti v boku. Zatiaľ nie je známe, či a ako dlho brankár "The Blues" bude chýbať Avramovi Grantovi. Izraelskému nástupcovi portugalského kouča Josého Mourinha nie sú v rámci rozsiahlej maródky k dispozícii John Terry, Claudio Pizarro či Florent Malouda, zatiaľ čo rekonvalescent Didier Drogba smeruje na Africký pohár národov.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
27. apríl 2024 16:06