StoryEditor

Toto sú veci, ktoré sa zmenili na novom HNonline.sk. Napíšte nám svoj názor

17.02.2016, 07:06

Važení čitatelia,

už niekoľko mesiacov pracujeme na tom, aby sa vám náš obsah čítal lepšie a jednoduchšie a to bez ohľadu na to, či nás čítate na mobile, tablete či v počítači.

Chceme ísť dopredu a prinášať vám ešte lepšie ekonomické a v tomto období aj politické spravodajstvo v novom a pohodlnejšom dizajne.

Chceme sa vám tiež poďakovať za to, že je vás stále viac a že nás pravidelne čítate. Zmena webu je aj pre nás zásadná vec a nasledujúce dni budú o tom, aby sme vychytali všetky muchy a vyladili stránku najviac, ako vieme.

Robíme to preto, aby sme vám vedeli pred voľbami prinášať ešte viac politiky, priamych prenosov, ktoré už teraz robíme pravidelne z tlačových konferencií a ktoré sa tešia čoraz väčšej obľube.

Ak máte akékoľvek otázky alebo podnety, posielajte ich na adresu ladislav.kovac(zavináč)mafraslovakia.sk

Toto je 5 najdôležitejších vecí, ktoré sa na HNonline.sk oddnes menia:
1. Homepage
Zmenili sme vizuál hlavnej stránky, ktorá vám umožní lepšiu orientáciu medzi hlavnými správami a zároveň vytvorí priestor pre promovanie dôležitých a nadčasových vecí, ktoré vám odporúča redakcia HN.

2. Diskusie
Pre zjednodušenie vášho prístupu k diskusiám a lepšej prehľadnosti o tom, kto pri článkoch reaguje, sme zaviedli diskusie cez Facebook priamo pri článkoch na HNonline.sk. Tento spôsob sa nám osvedčil už pri projekte Stratégie.sk a rozhodli sme sa ho implementovať postupne na celom webe.

3. Galérie
Aby sa vám lepšie prezerali a čítali naše galérie, pristúpili sme k ich úplnému prebudovaniu. Odteraz sú ľahšie čitateľné a prepínateľné na všetkých zariadeniach.

4. Optimalizácia
Snažili sme sa nový dizajn postaviť tak, aby bol optimalizovaný v prvom rade pre mobilné zariadenia, ktoré sa používajú pri prístupe na internetové stránky čoraz viac. Bolo pre nás prvoradým cieľom, aby ste mali pri čítaní webu z mobilných zariadení čo najlepší zážitok.

5. Postupné kroky
Náš web prechádza redizajnom, ide však o postupný prechod na nový dizajn. V prvej fáze sme spustili najnavštevovanejšie sekcie, za nimi budú nasledovať aj ďalšie. O termínoch spustenia ďalších projektov v novom dizajne vám dáme včas vedieť.

Ďakujeme za vašu trpezlivosť a podporu.

01 - Modified: 2024-04-17 22:00:00 - Feat.: - Title: Priestor, ktorý stiera líniu medzi interiérom a lesom. Ovocím surovosti a minimalizmu sa stal dokonalý domov 02 - Modified: 2024-04-10 09:34:39 - Feat.: - Title: Opel znovuzrodil ikonický model Frontera. Výroba bude na Slovensku, na off-road však zabudnite 03 - Modified: 2024-04-10 09:03:57 - Feat.: - Title: Minulosť a budúcnosť ľanu a konopy: Látky, ktoré nevyšli z módy od praveku 04 - Modified: 2024-04-08 09:15:00 - Feat.: - Title: Odvrátená stránka štýlového prvku áut. Môže byť pre motoristov nebezpečný, varuje ADAC 05 - Modified: 2024-04-06 22:00:00 - Feat.: - Title: Návrh inšpiratívneho interiéru v novostavbe v Záhorskej Bystrici: Architekti stavili na remeslo a čisté línie
menuLevel = 1, menuRoute = ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = ekonomika, homepage = false
19. apríl 2024 10:19