StoryEditor

Na MS Slováci proti Kanade s Halákom v bránke

02.05.2007, 13:54
Autor:
SITASITA
Hokejová reprezentácia Slovenska bude v stredu večer bojovať o prvenstvo v základnej C-skupine na majstrovstvách sveta na predmestí Moskvy v Mytišči s Kanadou v bránke s Jaroslavom Halákom.

"Do bránky dnes nepôjdem," vyjadril sa po stredajšom raňajšom rozkorčuľovaní Karol Križan, ktorý odchytal predchádzajúci duel s Nemeckom. Tréner Július Šupler tak zatiaľ pokračuje v striedaní brankárov, v prvom zápase chytal práve Halák. Ďalšie zmeny v zostave a zložení útokov by oproti duelu s Nemeckom nemali nastať.

Víťaz stretnutia Slovenska s Kanadou obsadí v tabuľke C-skupiny 1. miesto a pred druhou fázou šampionátu bude mať lepšiu východiskovú pozíciu. Oba tímy si do F-skupiny prenášajú minimálne tri body za výhru nad jedným z dvojice Nemecko, Nórsko.

Ak Slováci s Kanaďanmi uspejú, tak ich čaká v priebehu štvrtka sťahovanie z haly v Mytišči do arény na Chodynských poliach, kde by odohrali v piatok o 14.15 SELČ zápas s Bieloruskom. Po ďalšom dni voľna a presune späť na predmestie Moskvy do Mytišči by ich čakali v nedeľu o 18.15 SELČ Česi a v pondelok 7. mája v rovnakom čase Američania.

V prípade prehry Slovenska s Kanadou nastúpia Šuplerovi zverenci už vo štvrtok o 14.15 SELČ proti USA, v sobotu 5. mája o 18.15 s Českom a v nedeľu 6. mája o 14.15 h s Bieloruskom.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
16. apríl 2024 19:30