Hneď ako Pavol Sirotný skončil strednú hotelovú školu, odišiel do zahraničia. Prešiel Kanadou, Spojenými štátmi a nakoniec Londýnom, vždy ho to však ťahalo domov. Vrátil sa a v rodnom mestečku založil biznis, ktorý má dnes zákazky po celom Slovensku.
Trenčianske Teplice sú malé mestečko obklopené Karpatmi, ktoré nažíva pokojným kúpeľným životom. Je leto, deväť hodín ráno, no v centre sa už prechádzajú ľudia, deti kupujú zmrzlinu, na terasách starší ľudia popíjajú kávu a kúpeľníci začínajú s procedúrami. Promenáda, ako aj breh rieky Teplička sú lemované historickými budovami, liečivá voda sa totiž preslávila už v 19.
storočí. Na začiatku promenády stojí socialistické obchodné centrum, v ktorom sídli pár obchodov a SpicyBrown. Len čo človek otvorí dvere a vojde, prekvapia ho ostré farby a moderný dizajn, ktorý kontrastuje so zvyškom mestečka. Také je sídlo eventovej agentúry, ktorú vybudoval Pavol Sirotný po svojom návrate zo zahraničia.
Začalo sa to reštauráciou
Pavol je rodák z Teplíc, po tom, ako skončil strednú hotelovú školu, však odišiel do zahraničia. Najprv do Kanady, kde sa polroka učil angličtinu, a potom do Spojených štátov za prácou. Nastúpil ako čašník na výletnú loď, vďaka čomu precestoval celý Karibik. Postupne sa vyprofiloval z asistenta až na čašníka v luxusnej reštaurácii, ktorú mohli výletníci navštevovať.
„Dostal som sa na najzaujímavejšiu pozíciu, veľa ma to naučilo. Tam som mal aj prvé nové skúsenosti s tým, že služby fungujú in...
Zostáva vám 85% na dočítanie.