StoryEditorDo Slowlandie investujem viac, než si môžem dovoliť
Michal Repík, majiteľ firmy Slowlandia vysvetľuje, že niektorých nápadov sa musel vzdať pre nedostatok priestoru. Tento problém by však chcela firma ešte v tomto roku vyriešiť.
Aktuálne vyrábate produkty Slowlandie iba v jedinej prevádzke v Nitre. Stíhate to?
V súčasnosti sme naozaj iba v maličkej prenajatej prevádzke, ktorú sme si museli od základov zrekonštruovať. Má asi 300 štvorcových metrov. Momentálne však rekonštruujeme areál, ktorý má 6 500 štvorcových metrov. Chceli by sme sa tam sťahovať už tento rok.
A čo bude so súčasnou prevádzkou – zrušíte ju alebo v nej budete vyrábať aj naďalej?
Asi by sme to rozčlenili. Máme veľa nápadov ohľadne toho, čo by sme chceli vyrábať a nerealizujeme ich iba preto, že nemáme kde. Napríklad veľa ľudí si v kategórii orieškových nátierok pýta arašidové maslo. My...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-11-01 23:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchárka Eva Polomská: Čo je podľa nej z hľadiska chutí hriech a čo by si nedala ani za nič na svete?
02 - Modified: 2024-10-31 23:00:00 - Feat.: - Title: Oblbnúť mozog, vypnúť žiadostivosť: Je to forma psychického násilia, tvrdia odpadlíci od Svedkov Jehovových
03 - Modified: 2024-10-31 16:00:00 - Feat.: - Title: ROZHOVOR Ondrej Kandráč: S manželkou nám odpovedali aj na intímne otázky
04 - Modified: 2024-10-31 12:00:00 - Feat.: - Title: Návhár Boris Hanečka: Poviem vám, prečo chodím dogabaný!
05 - Modified: 2024-10-30 23:00:00 - Feat.: - Title: Zuzana Smatanová: Rozbila som sa na kúsky a zase poskladala nanovo. Je užitočné držať sa "na nule"