StoryEditor

Pomocník v kuchyni nie je práca pre ľahké povahy

11.07.2019, 00:00

Mierime do jednej z ôsmich prevádzok reštaurácie Bevanda. Presne tam, kde sídlia aj Hospodárske noviny, teda do budovy Istrochemu, len o pár poschodí nižšie. Po vstupe do budovy a pred vstupnými dverami reštaurácie nás víta manažérka prevádzky Nikola Derbasová. Pri pohľade na ňu je zrejmé, že dnešný deň nie je obyčajným dňom.
Vedie nás do svojej kancelárie, kde si odkladáme svoje oblečenie a tašky. A teraz sa to začína. Pani Derbasová nám nesie pracovný odev, ktorý pozostáva zo sieťky na...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
13. august 2022 12:27