StoryEditor

Ernst & Young zvyšuje počet zamestnancov a rozširuje rozsah služieb

01.11.2007, 10:19
Autor:
TASRTASR

Poradenská spoločnosť Ernst & Young sa pre neustály rast v rozsahu poskytovaných služieb a počte zamestnancov sťahuje do nových priestorov Astoria Palace na Hodžovom námestí v Bratislave.
Ako ďalej TASR informovala Slávka Vancáková zo spoločnosti Ernst & Young, firma dosahuje v ostatných rokoch dvojciferný rast výnosov. "Rozširujeme rozsah poskytovaných služieb a zvyšujeme počet našich zamestnancov. To boli hlavné dôvody na zmenu sídla," zdôvodnila rozhodnutie spoločnosti.
Spoločnosť Ernst & Young bola jednou z prvých poradenských spoločností, ktorá otvorila svoje kancelárie v strednej a východnej Európe. Na Slovensku pôsobí od roku 1991 v Bratislave a Košiciach. Slovenský tím dnes tvorí viac ako 150 zamestnancov zameraných na audit, podnikové poradenstvo a služby riadenia rizík, transakčné poradenstvo, či dane.
Ernst & Young je celosvetovou spoločnosťou v oblasti poskytovania profesionálnych poradenských služieb, ktorá sa zaväzuje obnoviť dôveru verejnosti vo firmy poskytujúce odborné poradenské služby a v kvalitu finančného výkazníctva. Pre spoločnosť pracuje 114 000 ľudí v 140 krajinách sveta.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
19. apríl 2024 10:16