StoryEditor

České cestovky poľujú na Slovákov

24.01.2013, 18:00
Turizmus. České spoločnosti ponúkajú špeciálne výstavné zľavy.

Českí touroperátori zobrali náš najvýznamnejší veľtrh cestovného ruchu ITF Slovakiatour, ktorý včera otvoril svoje brány na výstavisku Incheba Expo Bratislava, útokom. Pre zákazníkov si totiž pripravili špeciálne veľtrhové akcie, ktoré im majú prilákať biznis.

„Naša cestovná kancelária je na trhu 20 rokov, preto počas tohto celého roka ponúkame 40-percentné zľavy. Počas trvania výstavy však ponúkame ešte navyše 10-percentnú zľavu, ktorá však môže byť maximálne do tisíc českých korún, v prípade druhej osoby do 1 500 korún,“ vyhlásil pre HN Marek Bejr z cestovnej kancelárie Poznání.

Naozaj lákavú ponuku ušitú na ITF Slovakiatour majú aj ďalšie české cestovky. Napríklad podľa Sylvie Laštůvkovej-Zemkovej ich spoločnosť CK Zemek ponúka verejnosti zľavu 10 percent. „Zákazníci pritom nemusia zálohu zaplatiť okamžite. Postačí, keď si v našom stánku vyzdvihnú prihlášku. Veľtrhovú zľavu si môžu následne uplatniť kedykoľvek počas roka, keď sa rozhodnú pre konkrétny dátum,“ hovorí Laštůvková-Zemková. Potenciál osloviť nových klientov v týchto dňoch v Bratislave využíva aj cestovná kancelária Livingstone, ktorá sa špecializuje na exotiku. Na dva vybrané zájazdy ponúka mimoriadnu zľavu 200 eur, pričom akcia potrvá do konca budúceho týždňa. Podmienkou je, že musíte uzatvoriť zmluvu a zložiť zálohu.

 


 Celý článok nájdete v zajtrajších
Hospodárskych novinách.

 

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
05. október 2024 13:21