StoryEditor

Ružomberský Mondi SCP zabodoval v Dubaji

13.01.2014, 23:00

Slovenská firma dosiahla vo svete ďalší úspech. Tentoraz ide o papierenský podnik Mondi SCP Ružomberok, ktorý v Dubaji získal v poradí už štvrté prestížne medzinárodné rezortné ocenenie PPI Awards. To každoročne udeľuje medzinárodná organizácia RISI, ktorá hodnotí pôsobenie svetových papierenských podnikov a ich prínos k rozvoju odvetvia.

Spoločnosť známeho podnikateľa Milana Fila ocenili za vybudovanie optimálneho dodávateľského reťazca. „Museli sme vykonať množstvo malých navzájom poprepájaných krokov od dodávok dreva cez zložitý výrobný proces až po včasné dodávky produktov zákazníkom. Nevyhnutným základom je neustála úzka spolupráca celého nášho

pracovného tímu,“ vysvetlila Martina Mikušová, špecialistka na logistiku Mondi SCP.

Predtým ružomberská firma uspela v kategóriách environmentálna stratégia, riadenie bezpečnosti a zlepšenie efektívnosti.

Nadnárodná skupina Mondi, pod ktorú patrí ružomberská fabrika, získala počas nedávneho slávnostného odovzdávania výročných cien v Dubaji aj ďalšie dve trofeje. Globálnym riaditeľom roka sa stal Peter Oswald. V kategórii riadenie bezpečnosti a rizík zase prevzal štafetu od Ružomberčanov partnerský podnik z holandského Heerlenu.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
19. apríl 2024 19:25