StoryEditorPopradčanov zachránili študenti a technológie
Konzervárenský priemysel na Slovensku zažil mŕtvicu, medzi zachránených patrí popradský Tatrakon
Bravčové mäso, sója, cibuľa, rajčinový pretlak, olej, cukor, soľ a zmes korenín... a konzerva. Tak málo stačí, aby vznikla legenda internátov, letných dovoleniek a obedov na poslednú chvíľu. Slávnu omáčku na špagety – Morca Dellu pozná azda každý Slovák. „Pre študentov, ale aj ďalších predstavuje spolu so špagetami rýchlu večeru alebo obed, ktorý zasýti, chutí – a to všetko za minimálny čas,“ vysvetľuje dôvody popularity omáčky generálna riaditeľka popradskej spoločnosti Tatrakon Katarína Kacvinská. Práve „mäsovo-sójová zmes na špagety“ je jedným z dôv...
Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2006-06-14 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Američania začali veľký lov na teroristov
01 - Modified: 2025-12-04 17:00:00 - Feat.: - Title: Svet začína pociťovať nedostatok pamäťových čipov. Ceny prudko rastú, prvé obchody obmedzujú nákupy
02 - Modified: 2025-12-03 23:14:10 - Feat.: - Title: Nasadia Japonci v Košiciach vlastný alebo americký scenár? Bez plánu hrozí celej fabrike skorý koniec
03 - Modified: 2025-12-01 15:30:00 - Feat.: - Title: Etiku pri AI nerieši takmer tretina našich firiem. Zanedbávajú ju najmä manažéri menších spoločností
04 - Modified: 2025-12-01 14:05:10 - Feat.: - Title: Nemecký priemysel má problém, nedostatok čipov hlási dvojnásobok podnikov
05 - Modified: 2025-11-30 23:01:54 - Feat.: - Title: Matka Slovalca zatvára po Európe závody, o prácu prídu stovky ľudí. Dotknú sa škrty zas aj Žiaru nad Hronom?