StoryEditor

Reštauračný biznis? Je rizikový

13.05.2015, 00:00
V gastronómii a ubytovaní končí zhruba každá piata spoločnosť.

V posledných rokoch sa mu začína dariť. Rastie nielen zamestnanosť, ale aj tržby. Netešte sa však. Podnikanie v oblasti gastronómie patrí medzi rizikové podnikanie. Vyplýva to z prieskumu poradenskej spoločnosti Bisnode, ktorý majú HN exkluzívne k dispozícii. Podľa neho finančnou tiesňou v tomto odbore je ohrozená zhruba každá piata spoločnosť. Rozhodujúci vplyv na rizikovosť týchto firiem majú dlhy voči zdravotnému či sociálnemu poisteniu. Podľa spoločnosti vysoký dlh na tomto poistení ...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-04-25 09:41:32 - Feat.: - Title: Najpočúvanejším rádiom je Expres. Má aj najväčší podiel na trhu, ukázal prieskum 02 - Modified: 2024-04-24 13:18:30 - Feat.: - Title: Prieskum: Eurovoľby by jednoznačne vyhralo Progresívne Slovensko 03 - Modified: 2024-04-23 14:01:19 - Feat.: - Title: Na Slovensku podniká takmer trikrát viac mužov, ako žien 04 - Modified: 2024-04-21 12:03:14 - Feat.: - Title: Prieskum: Najnižšiu dôveru spomedzi členov vlády má Šimkovičová. Hneď za ňou skončil Fico 05 - Modified: 2024-04-20 10:10:01 - Feat.: - Title: Dve tretiny obyvateľov Slovenska sa stali terčom kyberpodvodníkov
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
26. apríl 2024 09:37