StoryEditor

Ryanair predstavil novinku. Ponúka letenky do USA i na Kubu

23.05.2017, 17:55
Autor:
rdurdu
V spolupráci so španielskym partnerom ponúkne Ryanair lety do zaujímavých destinácií.

Írske nízkonákladové aerolínie spájajú sily so španielskými aerolinkami Air Europa a ponúknu lety do destinácií za Atlantickým oceánom, uvádza oficiálny web Ryanairu. Od dnes si budú môcť milióny zákazníkov Ryanairu na stránkach spoločnosti bookovať letenky z Madridu do 15 krajín Severnej, Strednej a Južnej Ameriky.

​Ryanair tak umožní zákazníkom kúpiť si kombinované letenky do zámoria z Madridu. Cestujúcich dopraví do španielskej metropoly práve írska nízkonákladovka, tam prestúpia na lietadlo spoločnosti Air Europa, ktoré bude smerovať do jednej z celkovo 20 destinácií.

20 destinácií 

Konkrétne ide o tieto: Boston, Miami, New York (USA), Buenos Aires (Argentína), Santa Cruz (Bolívia), Sao Paulo, Salvador (Brazília), Bogota (Kolumbia), Havana (Kuba), Punta Cana, Santo Domingo (Dominikánska republika), Guayaquil (Ekvádor), San Pedro Sula (Honduras), Cancún (Mexiko), Asunción (Paraguay), Lima (Peru), San Juan (Portoriko), Montevideo (Uruguaj) a Caracas (Venezuela). Obe spoločnosti avizujú aj spoje do ázijského Tel Avivu (Izrael).

Ryanair.com

"Sme potešení, že môžeme oznámiť zaujímavé partnerstvo so spoločnosťou Air Europa, ktoré našim zákazníkom umožňuje prezerať si a bookovať letenky z Madridu do zaujímavých miest v Argentíne, Brazílii, Kube a v USA na stránke Ryanair.com," uviedol dnes šéf spoločnosti Michael O´Leary.

Do Madridu z Bratislavy

Dodal, že Ryanair prevádzkuje lety do Madridu z 50 destinácií. "Naši zákazníci si teraz môžu booknuť letenky, ktoré ponúka Air Europa do destinácií, ktoré zahŕňajú Buenos Aires, Havanu a New York," dodal.

Ryanair obsluhuje lety do Madridu aj z bratislavského letiska. Ponúka dva lety týždenne (v pondelok a piatok).

Čaká ich tvrdý boj

Írske aerolinky sa v posledných rokoch zmenili na spoločnosť, ktorá udáva trendy v leteckej doprave. Okrem lacných leteniek, ktoré ponúka, testuje aj letenky z prestupom (písali sme tu), či ponúka kompletné zájazdy.

​Teraz sa púšťa do tvrdého leteckého boja s osvedčenými leteckými spoločnosťami, ktoré prepravujú pasažierov medzi Amerikou a Európou už roky. Cez Atlantik však už lieta aj niekoľko nízkonákladoviek.

Napríklad islandská Wow Air, ktorá spája Európu s Amerikou s prestupom na Islande či nórsky Norwegian Air Shuttle. Ryanair však už dokázal, že svojimi službami dokáže osloviť zákazníkov. V roku 2016 prepravil 117 miliónov pasažierov, najviac v Európe. 

01 - Modified: 2024-04-27 11:17:02 - Feat.: - Title: Dobré časy na burze. Indexy S&P 500 a Nasdaq Composit majú za sebou najlepší týždeň od novembra 02 - Modified: 2024-04-27 10:45:55 - Feat.: - Title: Putin podľa amerických tajných služieb zrejme nedal pokyn, aby zabili Navaľného, píše Wall Street Journal 03 - Modified: 2024-04-27 07:37:03 - Feat.: - Title: Zdravotník, ktorý predávkoval Afroameričana ketamínom pri policajnom zásahu, vyviazol s podmienkou 04 - Modified: 2024-04-26 19:43:43 - Feat.: - Title: USA odložili plánované sankcie voči jednotkám izraelskej armády 05 - Modified: 2024-04-26 18:06:40 - Feat.: - Title: USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd dolárov
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
27. apríl 2024 14:02