StoryEditor

Pekárne s bufetom plnia medzeru na trhu

07.06.2017, 00:00
Niekdajšie mliečne bary sú nahrádzané predajňami s pečivom.

Novým trendom v oblasti maloobchodných prevádzok, ktorý sa dostáva do popredia, sa stáva spojenie klasickej pekárne s bufetovým občerstvením, kde dostanete aj kávu či mliečne výrobky, čo bolo za socializmu doménou mliečnych barov. Teraz sa medzera na trhu zapĺňa. Robí to napríklad maloobchodná sieť Praclík, ktorá na slovenskom trhu pôsobí od začiatku tohto roka a už otvorila tri predajne. Ďalšie dve má v pláne otvoriť na Račianskej a Bajkalskej ulici v Bratislave, pričom pôjde aj mimo hlavného mesta. „Tempo a počet prevádzok závisí od ponuky kvalitných priesto...

Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2025-12-23 10:00:39 - Feat.: - Title: Cenové zvraty nastali pri viacerých potravinách. Za ktoré si oproti vlaňajšku priplatíme a ktoré zlacneli? 02 - Modified: 2025-12-21 12:52:21 - Feat.: - Title: Vietnamcov už dávno nestretnete len na tržniciach. Nová generácia dáva prednosť iným sféram podnikania 03 - Modified: 2025-12-19 10:21:03 - Feat.: - Title: Ryby z parkoviska pri supermarkete sú minulosť. Ako sa darí novému oficiálnemu predaju? 04 - Modified: 2025-12-15 08:10:10 - Feat.: - Title: Poliaci, Maďari i Česi krachli, biznis so symbolom Vianoc prevzali Dáni i Slováci. No počítajte so zdražením 05 - Modified: 2025-12-12 09:37:55 - Feat.: - Title: Balíkomaty zažívajú boom a bude ich ešte viac. Jeden z hlavných hráčov plánuje na budúci rok veľkú expanziu
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
26. december 2025 07:08