StoryEditor

Pekárne s bufetom plnia medzeru na trhu

07.06.2017, 00:00
Niekdajšie mliečne bary sú nahrádzané predajňami s pečivom.

Novým trendom v oblasti maloobchodných prevádzok, ktorý sa dostáva do popredia, sa stáva spojenie klasickej pekárne s bufetovým občerstvením, kde dostanete aj kávu či mliečne výrobky, čo bolo za socializmu doménou mliečnych barov. Teraz sa medzera na trhu zapĺňa. Robí to napríklad maloobchodná sieť Praclík, ktorá na slovenskom trhu pôsobí od začiatku tohto roka a už otvorila tri predajne. Ďalšie dve má v pláne otvoriť na Račianskej a Bajkalskej ulici v Bratislave, pričom pôjde aj mimo hlavného mesta. „Tempo a počet prevádzok závisí od ponuky kvalitných priesto...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2025-03-10 07:59:08 - Feat.: - Title: Slovenskí maloobchodníci si vlani veľmi nepolepšili. Rast tržieb sa im výrazne spomalil, dôvody sú takéto 02 - Modified: 2025-02-21 15:50:40 - Feat.: - Title: Biedronka sa na Slovensku spája s dvomi slovenskými mliekarňami, v úvode vynechá jednu časť krajiny 03 - Modified: 2025-02-13 04:48:38 - Feat.: - Title: Stúpnu tento rok reálne zárobky Slovákov? Priemysel v kolektívnych zmluvách počítal s iným vývojom 04 - Modified: 2025-02-12 10:15:07 - Feat.: - Title: Otočka po dvoch rokoch prepadov, platy konečne porazili infláciu. Pomohlo aj opatrenie, ktoré vláda okresala 05 - Modified: 2025-02-06 08:52:39 - Feat.: - Title: Maloobchodu sa vlani darilo, najlepší decembrový výsledok podržali tržby eshopov
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
11. marec 2025 12:23