StoryEditor

Pekárne s bufetom plnia medzeru na trhu

07.06.2017, 00:00
Niekdajšie mliečne bary sú nahrádzané predajňami s pečivom.

Novým trendom v oblasti maloobchodných prevádzok, ktorý sa dostáva do popredia, sa stáva spojenie klasickej pekárne s bufetovým občerstvením, kde dostanete aj kávu či mliečne výrobky, čo bolo za socializmu doménou mliečnych barov. Teraz sa medzera na trhu zapĺňa. Robí to napríklad maloobchodná sieť Praclík, ktorá na slovenskom trhu pôsobí od začiatku tohto roka a už otvorila tri predajne. Ďalšie dve má v pláne otvoriť na Račianskej a Bajkalskej ulici v Bratislave, pričom pôjde aj mimo hlavného mesta. „Tempo a počet prevádzok závisí od ponuky kvalitných priesto...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2022-09-25 11:22:54 - Feat.: - Title: Veľké porovnanie: Slováci schudobneli. Čo si za 100 eur kúpite dnes a čo v minulosti? (+prehľadné tabuľky) 02 - Modified: 2022-09-26 15:27:38 - Feat.: - Title: Poľský odevný gigant prichádza na Slovensko s novou značkou. Bude v bratislavskom obchodnom centre 03 - Modified: 2022-09-05 05:36:47 - Feat.: - Title: Britov nahnevali príliš lacné potraviny známeho reťazca. Každý vidí, že si chudobný, keď to kupuješ, tvrdia 04 - Modified: 2022-08-31 14:40:52 - Feat.: - Title: Sulík sa nevzdáva kresla, ale práva zastaviť Matoviča 05 - Modified: 2022-08-26 07:34:47 - Feat.: - Title: Známa športová značka expanduje. Onedlho otvorí najväčšiu predajňu na Slovensku
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
29. september 2022 07:02