StoryEditor

Pekárne s bufetom plnia medzeru na trhu

07.06.2017, 00:00
Niekdajšie mliečne bary sú nahrádzané predajňami s pečivom.

Novým trendom v oblasti maloobchodných prevádzok, ktorý sa dostáva do popredia, sa stáva spojenie klasickej pekárne s bufetovým občerstvením, kde dostanete aj kávu či mliečne výrobky, čo bolo za socializmu doménou mliečnych barov. Teraz sa medzera na trhu zapĺňa. Robí to napríklad maloobchodná sieť Praclík, ktorá na slovenskom trhu pôsobí od začiatku tohto roka a už otvorila tri predajne. Ďalšie dve má v pláne otvoriť na Račianskej a Bajkalskej ulici v Bratislave, pričom pôjde aj mimo hlavného mesta. „Tempo a počet...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2022-05-19 13:26:20 - Feat.: - Title: Otázne je, či investovať do maloobchodu 02 - Modified: 2022-05-12 08:22:07 - Feat.: - Title: Drahota pomáha značkám reťazcov. Presadzujú sa čím ďalej, tým viac vďaka inflácii 03 - Modified: 2022-03-04 07:53:01 - Feat.: - Title: Tržby maloobchodu si udržujú rastúce tempo. Stále však nedosahujú výsledky ako spred pandémie 04 - Modified: 2022-02-18 14:46:03 - Feat.: - Title: Unikát na najväčšom sídlisku. Lidl a Kaufland idú bojovať o podobného zákazníka 05 - Modified: 2022-02-14 16:09:51 - Feat.: - Title: Za obľúbenú Horalku si priplatíme. Za tým sa skrýva aj drahá ropa
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
30. jún 2022 03:44