StoryEditor

Pekárne s bufetom plnia medzeru na trhu

07.06.2017, 00:00
Niekdajšie mliečne bary sú nahrádzané predajňami s pečivom.

Novým trendom v oblasti maloobchodných prevádzok, ktorý sa dostáva do popredia, sa stáva spojenie klasickej pekárne s bufetovým občerstvením, kde dostanete aj kávu či mliečne výrobky, čo bolo za socializmu doménou mliečnych barov. Teraz sa medzera na trhu zapĺňa. Robí to napríklad maloobchodná sieť Praclík, ktorá na slovenskom trhu pôsobí od začiatku tohto roka a už otvorila tri predajne. Ďalšie dve má v pláne otvoriť na Račianskej a Bajkalskej ulici v Bratislave, pričom pôjde aj mimo hlavného mesta. „Tempo a počet prevádzok závisí od ponuky kvalitných priesto...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-04-19 13:50:00 - Feat.: - Title: Menšie slovenské reťazce ukázali vlaňajšie výsledky. Fresh či Sintra dosiahli miliónové tržby 02 - Modified: 2024-04-18 08:41:13 - Feat.: - Title: Na Slovensko mieri slávny fast food. McDonald´s a Burger King dostanú ďalšieho veľkého konkurenta 03 - Modified: 2024-04-19 12:54:11 - Feat.: - Title: Regulácie v Maďarsku pridusili Tesco. Aké marže má top reťazec v našom regióne? 04 - Modified: 2024-04-14 22:00:00 - Feat.: - Title: Riaditeľ Nestlé pre HN: Zvýšeniu cien sa nevyhneme ani my. S vybranými produktmi sme sa museli rozlúčiť 05 - Modified: 2024-04-05 13:13:55 - Feat.: - Title: Ľudia sa po inflačnej kríze pustili do nákupov. Výrazné nárasty hlásia e-shopy aj hypermarkety
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
25. apríl 2024 08:51