StoryEditor

Predovšetkým program,

10.12.2006, 23:00

O tom, či som najlepší kandidát, rozhodne rada STV. Myslím si, že vhodnejšie je v stručnosti predstaviť východiská môjho projektu.
Verejnoprávne poslanie STV je možné napĺňať iba synergickým pôsobením oboch kanálov so svojbytnou programovou štruktúrou. Základné činnosti celej televízie sa musia koncentrovať okolo jadra jej fungovania, a tým je program.
Ďalším významným prvkom bude diskusia s verejnosťou o tom, čo prináša verejnoprávna televízia divákom. Až potom je možné diskutovať o platbe za televíziu verejnej služby. Náročnosť nasledujúceho funkčného obdobia je v príprave a realizácii prechodu na digitálne vysielanie.
V rámci pôsobenia STV v kultúrnom kontexte bude dôležitá dlhodobá spolupráca s kľúčovými inštitúciami, ktoré pôsobia v tejto oblasti. Pre STV je životne dôležité spolupracovať s tvorivým prostredím, ktoré reprezentujú lokálne televízie, vysoké školy a tvorivé osobnosti z celého Slovenska.
STV musí mať skutočne vyrovnaný rozpočet, ktorého cieľom nebude tvorba zisku.
Všetky priority je možné naplniť iba vtedy, keď sa zmení firemná kultúra. Iba sebavedomý, motivovaný tím, ktorý sa stotožní s poslaním STV, dokáže dlhodobo produkovať kvalitné programy

Roman Lipták

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/komentare-a-analyzy, menuAlias = komentare-a-analyzy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
25. apríl 2024 09:39