StoryEditor

Glosa: Konečne!!!

Konečne!!! Fajčiari sa dočkali svojej leteckej spoločnosti, kde sa nebudú musieť nedôstojne skrývať na toalete ani platiť mastné sumy za blahodarné dávky milovaného nikotínu. Vyšla im v ústrety letecká spoločnosť Smint (to má asi evokovať svieži dych).

Konečne!!! Fajčiari sa dočkali svojej leteckej spoločnosti, kde sa nebudú musieť nedôstojne skrývať na toalete ani platiť mastné pokuty za blahodarné dávky milovaného nikotínu. Vyšla im v ústrety letecká spoločnosť Smint (to má asi evokovať svieži dych).
Pasažieri kúpajúci sa v dyme si budú môcť svoju osobnú slobodu najprv pochvaľovať na linke Düsseldorf - Tokio, neskôr sa snáď bude fajčiť na celej zemskej orbite.
Fajčiarske aerolínie majú jedinú chybu, že neprišli skôr. Komerčný úspech tohto marketingového modelu je totiž takmer zaručený, najmä na dlhších letoch. Veď len v Európe je na trhu vyše 200 miliónov fajčiarov. Pre človeka, ktorý je závislý od nikotínu, totiž možnosť uspokojiť svoju závislosť aspoň raz za hodinu môže byť rozhodovacím kritériom pri kúpe letenky. Neprekáža ani príplatok - stále je nižší ako pokuta na nefajčiarskych letoch. Okrem toho budú na palubách fajčiarskych Boeingov inštalované dômyselné odsávače dymu. Aby atmosféru už nič nerušilo, spoločnosť Smint už pri nábore palubného personálu vylúčila "alergikov a agresívnych antifajčiarov."
Fajčiarske a nefajčiarske aerolinky sú niečo ako piváreň a cukráreň. Kto nechce mať zadymené šaty, nejde do pivárne a kto chce fajčiť, sa zas vyhne cukrárni. Končím, musím si ísť objednať letenku.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/komentare-a-analyzy, menuAlias = komentare-a-analyzy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
24. apríl 2024 17:15