StoryEditor

Bude Zajac ďalší odvolávaný?

03.06.2003, 00:00

Švédsko vstúpilo do Európskej únie v roku 1994. Mesiace pred týmto dátumom to vyzeralo tak, že Švédi do únie nechcú. Krátka informačná kampaň ich však presvedčila a 52-percentná účasť rozhodla. Niekoľko mesiacov po úspešnom referende prieskum verejnej mienky potvrdil názor, že Švédom sa do únie akosi nechce. Na rozdiel od slovenskej, švédska opozícia nežiadala hlavu zodpovedného ministra za to, že referendum bolo úspešné.
Aj to svedčí o tom, že slovenská opozícia paberkuje. Mečiar len konštatuje, že HZDS vie a chce pomôcť ekonomike, nielen zdražovaním, ale koalícia ich k tomu nepustí a Smer popri ministrovi financií svoju agendu vyčerpáva odvolávaním Csákyho. Vraj nezvládol predreferendovú kampaň, hoci referendum bolo úspešné.
Smer môže v odvolávaní pokračovať. V nedeľu totiž nie všetci pacienti, ktorí navštívili lekárov a nemocnice vedeli, alebo nevedeli presne, že od 1. júna sa v zdravotníckych zariadeniach čosi platí. Podľa televíznych ankiet väčšina z nich nevedela, koľko a za čo majú zaplatiť. Pritom na informačných tabuliach oznamy viseli... Hlava ministra zdravotníctva Zajaca je ohrozená.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/komentare-a-analyzy, menuAlias = komentare-a-analyzy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
04. máj 2024 20:27