06.05.2003, 00:00
Tatra banka zaviedla do prevádzky novú beta verziu služby i:deal, ktorá umožňuje právnickým osobám dohodnúť si konverziu medzi účtami klienta (prevod peňazí z účtu v jednej mene na účet v inej mene), ako aj kurz na konverziu pre zahraničnú platbu. Umožňuje taktiež uskutočniť depozit z bežného účtu klienta priamo prostredníctvom osobného počítača, bez nutnosti návštevy pobočky či telefonovania do banky. Kurz konverzie či úroková sadzba depozitu vždy odráža situáciu na medzibankovom trhu v čase dohadovania obchodu a služba je klientom poskytovaná bez poplatku.

Všeobecná úverová banka mala najvyšší poplatok za zrušeniu účtu, a to až 300 korún. V súčasnosti je však už tento poplatok aj v tejto banke na úrovni ostatných bánk (100 korún). Podľa hovorkyne banky Silvii Nosálovej banku k tomuto kroku viedlo viacero dôvodov. "Jedným z nich boli aj reakcie klientov," povedala. Najvyšší poplatok za zrušenie účtu tak predstavuje v bankách 120 korún (Poštová banka).
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/osobne-financie, menuAlias = osobne-financie, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
23. apríl 2024 21:40