StoryEditor

Profesia expanduje v Maďarsku

11.08.2006, 00:00
Autor:
SITASITA
Spoločnosť Profesia spustila od augusta v Maďarsku do prevádzky nový pracovný portál www.workania.hu. Ako uviedla marketingová manažérka spoločnosti Ivana Velčická, nový portál umožňuje využívať rovnaké služby, aké poskytuje svojim klientom spoločnosť Profesia na Slovensku.

Spoločnosť Profesia spustila od augusta v Maďarsku do prevádzky nový pracovný portál www.workania.hu. Ako uviedla marketingová manažérka spoločnosti Ivana Velčická, nový portál umožňuje využívať rovnaké služby, aké poskytuje svojim klientom spoločnosť Profesia na Slovensku. "Pre firmy to znamená najmä zverejnenie pracovnej ponuky a vyhľadávanie uchádzačov v databáze životopisov. Samozrejmosťou je tiež možnosť vytvoriť si profil uchádzača či využitie rôznych reklamných formátov," skonštatovala.
Od vlaňajšieho novembra je stopercentným vlastníkom firmy Profesia spoločnosť Lapcom, maďarské zastúpenie Northcliffe International, divízie spoločnosti Daily Mail and General Trust. To je jednou z najväčších britských mediálnych spoločností, ktorá vydáva napríklad denníky Daily Mail, Evening Standard, vlastní pracovný portál, pôsobí na televíznom a rozhlasovom trhu a v ďalších oblastiach.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
28. apríl 2024 14:30