StoryEditor

PSA Peugeot Citroën má nové predstavenstvo

07.02.2007, 23:00
Autor:
SITASITA

Francúzska automobilka PSA Peugeot Citroën má nové predstavenstvo. Hovorca jej trnavského závodu Peter Švec informoval, že do funkcie predsedu predstavenstva bol vymenovaný Christian Streiff. Za značku Peugeot bude zodpovedný Frédéric Saint-Geours a za značku Citroën Gilles Michel.
V predstavenstve sú zastúpené všetky funkcie zodpovedné za budúcnosť modelovej škály značiek Peugeot a Citroën, za ich predaj, výrobnú základňu a rozvoj vozidiel skupiny. Dozorná rada, ktorá o predstavenstve rokovala v utorok podvečer, súčasne prijala nového člena, ktorým je Robert Peugeot -- prezident spoločnosti FFP, holdingu rodinnej skupiny Peugeot.
Automobilka PSA Peugeot Citroën pôsobí aj na Slovensku. Výstavba trnavskej fabriky s investíciou 700 miliónov eur sa začala v roku 2003. Výrobou modelu Peugeot 207 sa zaradila k ďalším dvom európskym závodom PSA, ktoré sa špecializujú na túto značku. Jeden je vo francúzskom meste Poissy, druhý v španielskom Madride.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
03. máj 2024 14:22