StoryEditor

Nuritech SK zvyšuje investíciu v Hurbanove

05.06.2007, 00:00

Spoločnosť Nuritech SK, ktorá patrí k najväčším dodávateľom galantského závodu Samsung Electronics, pripravuje výrazné rozšírenie produkčných kapacít. V areáli výrobnej prevádzky v Hurbanove, ktorá funguje od roku 2005, postaví nové skladové aj výrobné priestory.
Fabrika momentálne vyrába približne 200-tisíc komponentov do DVD zariadení mesačne a zamestnáva 280 pracovníkov. Rozvojový zámer počíta v prvej fáze s investíciou 12 miliónov korún, so zvýšením produkcie o ďalších 100-tisíc dielcov a so zamestnaním ďalších 70 ľudí.
Firma zvažuje aj druhú alternatívnu, v rámci ktorej by chceli postaviť úplne novú výrobnú halu s rozpočtom 50 miliónov korún a zamestnať až 120 ľudí.
Hlavný výrobný program hurbanovskej fabriky predstavuje výroba a montáž elektronických častí pre odvetvie spotrebnej elektroniky, predovšetkým do DVD techniky a LCD monitorov. Najnovší investičný zámer je rozdelený do viacerých etáp, pričom prvá z nich by mala byť dokončená už na jeseň.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
02. máj 2024 15:47