StoryEditor

Hypernova otvorila siedmu čerpaciu stanicu

25.09.2007, 00:00

Obchodný reťazec Ahold Retail Slovakia včera otvoril v Komárne ďalšiu čerpaciu stanicu s logom Hypernova. Po Dunajskej Strede, Zvolene, Rimavskej Sobote, Poprade, Bratislave a Michalovciach ide už o siedmu benzínku, ktorú Ahold zriadil pri svojom hypermarkete. Podľa hovorkyne reťazca Lenky Juríkovej všetky pumpy napĺňajú očakávania, ktoré do nich firma vkladala. "Najviac sa darí bratislavskej čerpacej stanici na Ivanskej ceste, na ktorej denne tankujú stovky áut," dodáva.
Nová benzínka v Komárne bude v prevádzke súbežne s otváracími hodinami Hypernovy, čiže denne od ôsmej hodiny ráno do deviatej hodiny večer. Na štyroch stojanoch bude ponúkať benzíny Uni 95, Natural 95 a motorovú naftu. Súčasťou benzínky je aj bezplatný vysávač na čistenie interiéru vozidla a kompresor na hustenie pneumatík. Platiť na čerpacej stanici možno v hotovosti i platobnými kartami. Sieť dvanástich čerpacích staníc prevádzkuje na Slovensku aj spoločnosť Tesco Stores prevádzkujúca sieť obchodných domov a hypermarketov Tesco.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
26. apríl 2024 10:46