StoryEditor

Videokonferenčné hovory sú aj na prenájom

02.11.2008, 23:00
Autor:
(vd)(vd)

Videokonferenčné hovory môžete realizovať aj bez toho, že by ste si takéto riešenie zakúpili. Môžete si ho jednoducho prenajať ako službu.
"Spoločnosť Sarion ponúka virtuálne videokonferenčné miestnosti. Ide teda o teda o službu, nie o predaj alebo prevádzkovanie videokonfenčného hardvéru. Naše služby sú rozdelené na dve základné kategórie. Prvá je virtuálna videokonferenčná miestnosť. Počet účastníkov je možný v rozmedzí dva až šestnásť, pri špeciálnych požiadavkách aj viac," vysvetľuje Renata Svetozarová zo spoločnosti Sarion.
 V tejto miestnosti sa navzájom účastníci vidia, počujú a sledujú spoločnú prezentačnú plochu, premietacie plátno. Na plátno je možné umiestňovať bežné formáty prezentačných materiálov.
Druhá kategória je audiencia. Pri tejto službe vysiela obraz a zvuk iba prezentujúci. Ostatní účastníci sú iba v úlohe poslucháčov a majú možnosť komunikovat iba prostredníctvom chatu.
Rovnako aj tu je inštalovaná prezentačná plocha, do ktorej je možné okrem iného aj zakresľovať rôzne geometrické útvary, alebo texty. Všetci zúčastnení sledujú túto plochu v reálnom čase.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
20. september 2024 01:20