StoryEditor

Koniec dvojitej kvality potravín. Známa pizza je na Slovensku rovnaká ako v Rakúsku

22.02.2018, 23:00
Značku Ristorante po novom dostanú Slováci vo vyššej kvalite, za ktorú si však priplatia.

Ešte v októbri sa mrazená pizza Ristorante nachádzala medzi výrobkami dvojakej kvality potravín. Na Slovensku mal totiž známy výrobok od firmy Dr.Oetker iné zloženie ako v susednom Rakúsku. Mal napríklad menej syra mozzarella či paradajok. Najnovšie značka prekvapila tým, že sa rozhodla rozdiely odstrániť a receptúru zjednotiť pre celú Európu. Za vyššiu kvalitu si však Slováci budú musieť aj náležite priplatiť.


„Na základe spätnej väzby sme sa rozhodli zaviesť sortiment mrazených pízz Dr.Oetker Pizza Ristorante v rovnakej podobe, ako ho poznám...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2022-02-09 07:00:40 - Feat.: - Title: Diego Roda získal len za posledný polrok státisíce eur. Platobná agentúra ich poskytla jeho dvom farmám 02 - Modified: 2021-11-02 21:31:49 - Feat.: - Title: Kollárovu expartnerku Petru Krištúfkovú HN upozornili, že má na krku dlhy a správca navrhol jej byt do dražby 03 - Modified: 2021-06-02 20:01:33 - Feat.: - Title: Štát spúšťa stomiliónový záložný plán. Ten má odvrátiť veľké zdraženie elektriny 04 - Modified: 2021-05-23 22:01:17 - Feat.: - Title: Top podnik na Považí investoval milióny. Získal vyššiu efektivitu a zelenšiu výrobu 05 - Modified: 2021-05-18 22:03:53 - Feat.: - Title: Nová kampaň na očkovanie nezaberá. Ešte mesiac a nebude komu pichnúť vakcínu
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/zahranicna-ekonomika, menuAlias = zahranicna-ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
24. november 2024 08:14