StoryEditor

Našťastie sa deťom po zjedení obeda nič nestalo

03.02.2019, 23:00
Šéf Štátnej veterinárnej a potravinovej správy Jozef Bíreš upozorňuje, že vedúci školskej jedálne musí vedieť rozoznať kvalitnú potravinu od nekvalitnej.

Hovädzie mäso z Poľska sa dostalo aj na Slovensko. Čo ľuďom hrozí, ak ho zjedli?
Bitúnok neplnil kritériá veterinárnej kontroly. Od chorého zvieraťa, ktoré nebolo prehliadnuté veterinárom, nemôže byť zdravé mäso. To mäso bolo určite nebezpečné, avšak závisí to aj od toho, na akú chorobu to zviera trpelo. Predpokladám však, že toto mäso bolo termicky upravené a baktérie boli usmrtené.

Mäso malo skonči...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-11-01 23:00:00 - Feat.: - Title: Šéfkuchárka Eva Polomská: Čo je podľa nej z hľadiska chutí hriech a čo by si nedala ani za nič na svete? 02 - Modified: 2024-10-31 23:00:00 - Feat.: - Title: Oblbnúť mozog, vypnúť žiadostivosť: Je to forma psychického násilia, tvrdia odpadlíci od Svedkov Jehovových 03 - Modified: 2024-10-31 16:00:00 - Feat.: - Title: ROZHOVOR Ondrej Kandráč: S manželkou nám odpovedali aj na intímne otázky 04 - Modified: 2024-10-31 12:00:00 - Feat.: - Title: Návhár Boris Hanečka: Poviem vám, prečo chodím dogabaný! 05 - Modified: 2024-10-30 23:00:00 - Feat.: - Title: Zuzana Smatanová: Rozbila som sa na kúsky a zase poskladala nanovo. Je užitočné držať sa "na nule"
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/zahranicna-ekonomika, menuAlias = zahranicna-ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
02. november 2024 22:22