StoryEditor

Našťastie sa deťom po zjedení obeda nič nestalo

03.02.2019, 23:00
Šéf Štátnej veterinárnej a potravinovej správy Jozef Bíreš upozorňuje, že vedúci školskej jedálne musí vedieť rozoznať kvalitnú potravinu od nekvalitnej.

Hovädzie mäso z Poľska sa dostalo aj na Slovensko. Čo ľuďom hrozí, ak ho zjedli?
Bitúnok neplnil kritériá veterinárnej kontroly. Od chorého zvieraťa, ktoré nebolo prehliadnuté veterinárom, nemôže byť zdravé mäso. To mäso bolo určite nebezpečné, avšak závisí to aj od toho, na akú chorobu to zviera trpelo. Predpokladám však, že toto mäso bolo termicky upravené a baktérie boli usmrtené.

Mäso malo skonči...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2025-02-15 23:00:00 - Feat.: - Title: Zvuková majsterka Emília Poláková: Stať sa zvukárkou bola výborná. Bol to ohromný život 02 - Modified: 2025-02-13 10:30:19 - Feat.: - Title: Problémy Nemecka doľahnú oveľa viac na Čechov než na nás. Americké clá stlmí slabšie euro, tvrdí odborník 03 - Modified: 2025-02-13 10:41:50 - Feat.: - Title: Čurko o svojom zmiznutí: „Mám prácu snov, domy, deti a napriek tomu nie som šťastný.“ 04 - Modified: 2025-02-08 11:00:00 - Feat.: - Title: S atrapou koňa preskočí takmer meter a pol. 17-ročná Barbora na hobby horsing nedá dopustiť 05 - Modified: 2025-02-07 13:42:27 - Feat.: - Title: Boli sme na Farme pod Poľanou: Ľudia si myslia, že makáme od piatej, nutná robota je 15 minút ráno a večer, hovoria Katka a René
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/zahranicna-ekonomika, menuAlias = zahranicna-ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
16. február 2025 04:16