Pivo sa vyrába iba zo štyroch prírodných surovín – voda, slad, chmeľ a pivovarnícke kvasnice.Pixabay
StoryEditor

Pivovary lákajú na pivo oprašovaním malých konceptov

03.02.2020, 23:00

Obľúbené „na jedno“ v žargóne pivárov zvyčajne sľubuje príjemný zážitok. Lenže výčapy nachádzajúce sa v blízkosti staníc či nákupných zón na ľudí často nepôsobia príliš vábne. Najväčší pivovar v Česku, Plzeňský Prazdroj, nedávno rozbehol plán, ako to využiť. Prvú krčmu s názvom Na stojáka, ktoré majú byť zamerané práve na túto klientelu, otvoril koncom minulého roka v Mladej Boleslavi. „Projekt Na stojáka chceme rozvíjať aj v tomto roku. Máme vytypované ďalšie lokality, ale všetko je zatiaľ vo fáze rokovaní,“ uvádza obchodný riaditeľ Plzeňského Prazdroja Tomáš M...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2023-06-03 11:55:45 - Feat.: - Title: V potravinárstve počet zamestnancov klesol, cukrivinky však vyrába viac ľudí 02 - Modified: 2023-04-14 10:00:19 - Feat.: - Title: Nový „poľský Lidl“ na Slovensku? Aké ceny má, čo predáva a ako vyzerajú lacné predajne zvnútra (+ galéria) 03 - Modified: 2023-03-09 15:28:04 - Feat.: - Title: Šéf firmy Dr.Oetker pre HN: Koniec by prišiel aj bez energokrízy. Výrobu BB pudingu presúvame k susedom 04 - Modified: 2023-03-02 14:53:04 - Feat.: - Title: Vláda nevie riešiť drahé potraviny, reťazcom prudko rastú zisky, vyjadril sa Fico 05 - Modified: 2023-03-02 14:04:26 - Feat.: - Title: Agrorezort spúšťa cielené kontroly múky z Ukrajiny
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/zahranicna-ekonomika, menuAlias = zahranicna-ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
09. jún 2023 13:54