Pivo sa vyrába iba zo štyroch prírodných surovín – voda, slad, chmeľ a pivovarnícke kvasnice.Pixabay
StoryEditor

Pivovary lákajú na pivo oprašovaním malých konceptov

03.02.2020, 23:00

Obľúbené „na jedno“ v žargóne pivárov zvyčajne sľubuje príjemný zážitok. Lenže výčapy nachádzajúce sa v blízkosti staníc či nákupných zón na ľudí často nepôsobia príliš vábne. Najväčší pivovar v Česku, Plzeňský Prazdroj, nedávno rozbehol plán, ako to využiť. Prvú krčmu s názvom Na stojáka, ktoré majú byť zamerané práve na túto klientelu, otvoril koncom minulého roka v Mladej Boleslavi. „Projekt Na stojáka chceme rozvíjať aj v tomto roku. Máme vytypované ďalšie lokality, ale všetko je zatiaľ vo fáze rokovaní,“ uvádza obchodný riaditeľ Plzeňského Prazdroja Tomáš M...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-10-24 15:19:45 - Feat.: - Title: Viete, aký chlieb kupujete? Čerstvý a dopekaný chlieb na oko nerozoznáte 02 - Modified: 2024-09-29 08:41:15 - Feat.: - Title: Priemerná mzda v slovenskom potravinárstve stúpla na 1441 eur, stúpla o viac než sto eur 03 - Modified: 2024-09-09 22:00:00 - Feat.: - Title: Slovenské potraviny majú úspech aj vo svete, ktoré tam bodujú? 04 - Modified: 2024-07-20 12:18:21 - Feat.: - Title: Nový trend v pití piva: mladšie generácie sa začínajú obzerať po balení, ktoré pre Slovákov nebolo typické 05 - Modified: 2024-05-19 22:00:00 - Feat.: - Title: Kto vyhrá v Čerstvých hlavičkách? Nezabudnite hlasovať
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/zahranicna-ekonomika, menuAlias = zahranicna-ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
02. november 2024 18:34