StoryEditor

Pandémia urýchlila rozvoj reštauračných drive-in služieb

23.03.2021, 23:00
50 percent dosiahol v niektorých prípadoch predaj cez drive-thru.

Viacero kaviarenských a fastfoodových reťazcov urýchlilo aj pre pandémiu ochorenia COVID-19 rozvoj svojich služieb predaja do áut zákazníkov. Okrem veľkých hráčov na trhu plánujú vybudovať výdajné okienko pre zákazníkov v automobiloch aj niektoré menšie firmy, ktoré ho doteraz nemali. V mnohých krajinách po celom svete bola služba drive-in jednou z mála možností, ako si v minulých mesiacoch mohli zákazníci užiť svoje jedlo aj bez návštevy podniku. Mnoho reťazcov rýchleho občerstvenia aktuálne stavia na to, že tát...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku? 02 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie 03 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 04 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička 05 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/zahranicna-ekonomika, menuAlias = zahranicna-ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
26. apríl 2024 07:17