štúdia M. Kukučina POinvestinslovakia.eu / štúdia M. Kukučína
StoryEditor

Drobní investori majú teraz možnosť zarobiť na obnove slovenských nehnuteľností

09.12.2021, 23:00
Dnes môžete zarobiť z investície do obnovy starších slovenských nehnuteľností.

Crowdfundingová platforma investinslovakia.eu umožňuje drobným investorom investovať v malých čiastkach do realitných projektov. Práve vďaka investíciam od bežných ľudí, ktorí sa podieľajú svojou investíciou na realizácii projektov, sa v tomto období realizuje aj Rezidencia Martina Kukučína v meste Zvolen.

Pôvodnú nehnuteľnosť spravovali kedysi Železnice Slovenskej republiky. Využívala sa na bývanie a prevádzku. Nehnuteľnosť disponuje zaujímavým architektonickom riešením a zároveň je umiestnená v dobrej lokalite Zvolena.

Drobní investori mohli pred časom investovať do tohto investičného zámeru už od minimálnej čiastky 100 eur a zdielať tak výnos z realizácie tohto projektu. Cieľová čiastka sa prostredníctvom investinslovakia.eu naplnila v priebehu niekoľkých dní. Konkrétne len to tohto projektu investovalo spolu 291 investorov. Priemerná investícia sa pohybuje na úrovni 1350 eur.

Umožňujeme drobným investorom podieľať sa na realitných projektoch tým, že investujú do realitného projektu v malých čiastkach spoločne s hlavným investorom, tzn. s developerom. Developer sa so svojím ziskom delí s drobnými investormi. My ako sprostredkovateľ tohto vzťahu transparentne komunikujeme investičný zámer, potenciál projektu, predpokladanú výšku výnosov, ale aj riziká s tým spojené. Konkrétne pre Rezidenciu Martina Kukučína vo Zvolene sú investori z investinslovaia.eu jediným a teda aj seniórnym veriteľom. Teda sú prví v poradí pri výplate ziskov. Developer za pôžičky od investorov ručí celým majetkom vrátane nehnuteľnosti.

investinslovakia.eu / M. Kukučína pôvodný stav

Aké realitné projekty môžete nájsť na investinslovakia.eu?

Výstavby nových nehnuteľností, obnovy existujúcich stavieb, alebo investície do funkčných nájomných budov, alebo bytov. 

Práve obnova nehnuteľností je môjmu srdcu najbližšia. Keď sme zakladali investinslovaia.eu, v mojej predstave bolo nielen poskytnúť skvelý investičný produkt širokému spektru ľudí, ale aj pozitívne ovplyvniť naše okolie.

Napríklad bytový dom Martina Kukučína vo Zvolene. Developer kúpil opustenú budovu, ktorú väčšina investorov prehliadalo. Pritom dispozičný potenciál tejto budovy je absolútne fantastický. Prebieha kompletná rekonštrukcia, kde ostanú snáď len nosné steny. Priečky, rozvody, elektrika, kanalizácia, podlahy, stropy, strecha, všetko bude nové. Najúžasnejším benefitom tohto projektu bude obnova schátranej budovy na veľmi moderné byty, niektoré s viac ako 3 metrovým stropom a predzáhradkou. Fascinuje ma, ako architekti dokážu využiť na prvý pohľad niečo nezaujímavé a nepotrebné, na niečo jedinečné. Veľmi sa teším tomuto projektu. A v neposlednom rade samozrejme zaslúžené zisky pre všetkých zúčastnených investorov.

Rekonštrukcia rezidencie Martina Kukučína - Zvolen, časť 1.

Investičná platforma investinslovakia.eu okrem rekonštrukcií a obnovy budov, sprostredkuje investície aj do pozemkov, alebo do výstavby bytov a domov. Každý jeden investičný zámer detailne analyzuje v aplikácii, odhalí príležitosti a riziká spojené s realizáciou. Tento spôsob investície drobných investorov do realitných projektov je už vo svete známy. Minimalizuje riziko neúspechu ručením hlavného investora nehnuteľnosťou a zároveň poskytuje bežným ľudom investičnú príležitosť, ktorú by za iných okolností nedokázali sami využiť.

Zarobiť peniaze na realitných projektoch, či už obnove, rekonštrukcii, pozemkov, výstavbu bytov, domov, dokážu len skupiny, resp. spoločnosti, ktoré majú dostatočný kapitál, či už ľudský alebo finančný. Od teraz takto zarobiť môže ktokoľvek už pri investícii od 100 eur.

Tím ľudí investinslovakia.eu tvorí zmes ekonómov, právnikov, architektov a stavebných manažérov, ktorí dohliadajú na každý aspekt dôslednej analýzy a realizácie realitného investičného zámeru.

Toto je naše, veľmi ťažko kopírovateľné know-how, na ktorom nesmierne tvrdo denne pracujeme a s našimi poznatkami sa delíme so všetkými členmi Invest Clubu. U realitných projektoch, ktoré nájdete na našej web stránke, predpovedáme dobré výsledky. Našou silnou stránkou je analýza rizík, resp. hrozieb a nachádzanie rôznych scenárov realizácie, resp. exitu investičného projektu. A v tomto okamihu nám veľmi pomáha až 30 ročná prax nášho tímu v obore. investinslovakia.eu

Čo je investinslovakia.eu?

Aplikácia, ktorá umožňuje bežným ľuďom investovať do výnimočných slovenských projektov. Už od minimálnej čiastky 100 eur. So spravodlivým výnosom pre všetkých.

Ako investícia prebieha?

Založenie investorského účtu online do 2 minút aj s overením totožnosti podľa najnovších 100% bezpečných štandardov. Prehľad o svojich investičných aktivitách 24/7 kdekoľvek v mobile. Možnosť investovať do investičného projektu okamžite, so zvýhodnenými podmienkami pre najrýchlejších.

 

menuLevel = 1, menuRoute = hn-nativ, menuAlias = hn-nativ, menuRouteLevel0 = hn-nativ, homepage = false
19. apríl 2024 12:56