StoryEditor

Firmy a veľkoodberatelia: Sú pre Škodu prioritou a ako k nim značka pristupuje?

21.12.2022, 00:00

Aké benefity možno očakávať od spoločnosti Škoda Auto Slovensko v prípade, že patríte k veľkoodberateľom? Kedy tento titul získate?

Najskôr tvrdá rana v podobe vládnych obmedzení a pandémie koronavírusu, teraz zase veľká energetická kríza. Najrôznejšie odvetvia a spoločnosti aktuálne riešia neľahkú situáciu na trhu, čo ich ženie prikladať ešte väčšiu váhu na dobre vyriešené hospodárenie s financiami. Nie všetci pritom možno vedia, že k úspore môže prispieť napríklad i voľba alternatívnych pohonov v rámci firemných vozových parkov.

Zatiaľ čo v minulosti tvorili elektromobily len veľmi malý podiel na predajoch, so zavádzaním moderných riešení, s rozširovaním portfólia výrobcov a v neposlednom rade i s budovaním čoraz väčšej a väčšej siete nabíjacích staníc už využívanie elektrifikovaného či plne elektrického automobilu neprináša zásadné kompromisy. Naopak, môže sa priaznivo odraziť na firemných nákladoch.

Pomocnú ruku môže podať značka Škoda Auto Slovensko, pre ktorú sú veľkoodberatelia dlhé roky prioritou. Odráža sa to aj na jej rozsiahlej ponuke pre firemných klientov, v rámci ktorej dokáže značka ponúknuť mnohé benefity, odborné poradenstvo, špičkovú servisnú sieť, predajnú sieť alebo finančné zvýhodnenia importéra podľa veľkosti veľkoodberateľa.

Dôležité však je, že pre automobilku je dôležitý malý i veľký odberateľ, výhody si preto môže užívať už i klient s odberom od dvoch a viac vozidiel za rok. Čo to znamená? Že nemusíte patriť k špičke na trhu s obrovskou flotilou vozidiel, benefitovať na finančnej podpore importéra môžu i menší podnikatelia. 

image
Škoda Auto Slovensko

Model i pohon pre každého

Nezáleží pritom ani na zameraní konkrétnej spoločnosti, vybrať si zo zástupu najrôznejších druhov vozidiel naprieč segmentmi si totiž bude môcť azda úplne každý. SUV, kombík, liftback? Benzín, diesel alebo plug-in hybrid či rýdzi elektromobil? Ak by ste si predsa len nevedeli vybrať, obrátiť sa môžete na hustú a špičkovo vyškolenú predajnú sieť. Na svoje si pritom dokážu prísť aj technologickí nadšenci, ktorí kladú dôraz na konektivitu a online služby.

Ak zvolíte napríklad štýlový, technologicky nabitý a zároveň úsporný a praktický elektromobil Enyaq iV alebo pokojne člena z rodiny plug-in hybridov, môžete využívať benefity služby Powerpass. Ide o jedinú kartu, ktorá združuje prístup k viac než 1 300 nabíjacím bodom na Slovensku a 340-tisíc nabíjačkám v zahraničí – vrátane rýchlych staníc IONITY.

Platby môžete realizovať pomocou dostupnej aplikácie na mesačnej báze a zároveň využívať prehľadné zobrazenie nákladov. Cenovo dostupným riešením sú i takzvané wallboxy ŠKODA iV, ktoré urýchlia nabíjanie elektromobilu priamo u vás v práci. Škoda ponúka zároveň možnosť predĺženej záruky, čo padne vhod z dôvodu istoty prevádzkových nákladov.

Servisovanie vozidiel už nemusí byť stres

Samostatnou kapitolou je servisovanie automobilov, ktoré v niektorých prípadoch môže výrazne ovplyvniť celkové náklady spoločnosti. Mladoboleslavský výrobca na Slovensku ponúka najhustejšiu, najkvalitnejšiu a špičkovo vyškolenú i vybavenú servisnú sieť pre vozidlá značky. Odborníci v prípade problémov poradia, pomôžu a postarajú sa o čo možno najrýchlejšie obnovenie mobility.

Automobilka to deklaruje tým, že využíva prepracovaný systém dodávok náhradných dielov, dodávky prebiehajú na dennej báze, a tak nedochádza k dlhým prestojom, na náhradné diely či samotné opravy preto zákazník dlho nečaká. Dokonca ani dnes, keď nie je situácia na automobilovom trhu práve najideálnejšia. 

image
Škoda Auto Slovensko

Servisné práce prebiehajú pod prísnou a auditovanou kvalitatívnou i procesnou kontrolou výrobcu či importéra. Za prácu platíte preto iba toľko, koľko je skutočne nevyhnutné a nemusíte sa báť zbytočného zvyšovania nákladov na opravu. Jednoducho, na vašom aute sa mechanik neučí, automobil opravuje efektívne, kvalitne a čo najrýchlejšie. Stačí už len dodať, že kvalitné originálne diely Škoda sú, pochopiteľne, aj s plnou zárukou.

Sú teda veľkoodberatelia a firmy pre českého výrobcu dôležití? Nepochybne áno, predaj takýmto cieľovým skupinám je pre značku jedným zo základných obchodných pilierov a strategickou prioritou. Cieľom automobilky je zaistiť pre veľkoodberateľov špičkové služby, špičkové produkty, a to všetko pri čo najnižších nákladoch na obstaranie, prevádzku i obmenu vozového parku (Total Cost of Ownership).

01 - Modified: 2024-03-06 13:20:00 - Feat.: - Title: Otestovali sme odchádzajúcu Škodu Superb. Výkonom síce ohúri, ale na jamách zarmúti 02 - Modified: 2024-01-24 15:35:04 - Feat.: - Title: Prekvapivá rošáda na našom trhu s autami. Kórejský top model po roku nahrádza vlajková loď Škody 03 - Modified: 2023-12-26 18:30:00 - Feat.: - Title: Zmeny na slovenskom trhu s autami: Škoda to mala nahnuté, no je späť. Ázijské trio zas vytlačilo Volkswagen 04 - Modified: 2023-10-31 14:19:52 - Feat.: - Title: Škoda Auto Slovensko prináša výhody aj malým firemným zákazníkom už pri odbere jedného vozidla 05 - Modified: 2023-10-05 11:57:52 - Feat.: - Title: Online film a video: Opäť zabodovali Najkrajšie zvuky pre Škodu
menuLevel = 1, menuRoute = hn-nativ, menuAlias = hn-nativ, menuRouteLevel0 = hn-nativ, homepage = false
23. apríl 2024 07:54