Vymáhanie pohľadávok dnes funguje inak ako v minulosti.Freepik.com
StoryEditor

Dlhujú vám peniaze? Vieme, ako ich získate naspäť

19.04.2023, 00:00

Živnostník či eseročka vám neuhradili faktúru alebo nájomník opäť nezaplatil za prenájom nehnuteľnosti? Kam sa obrátiť o radu, ak nechcete strácať čas a potrebujete sa venovať svojmu biznisu? Nechajte profesionálov, aby spravovali vaše pohľadávky. Dnes už tieto služby fungujú inak ako v minulosti.

Čo urobíte, ak vám pribúdajú neuhradené faktúry, klienti nereagujú na vaše výzvy a ešte stále nezaplatili? Tím finančných a právnych expertov s vyše 20-ročnými skúsenosťami, ktorý má za sebou viac ako 50-tisíc konaní ukončených v prospech klientov, vytvoril na Slovensku jednoduchý, diskrétny a zároveň transparentný systém, určený pre veriteľov s akýmikoľvek pohľadávkami. „Z našich skúseností je možné v spolupráci s klientom a našimi advokátmi úspešne vyriešiť až takmer 95 percent všetkých prípadov neuhradených pohľadávok a získať klientom peniaze naspäť,“ hovorí Pavol Pavlovič z projektu Vymôžete.sk.

image

Až takmer v 95 percentách prípadov dokážu odborníci z projektu Vymôžete.sk získať peniaze od dlžníkov pre klientov naspäť.

vymozete.sk

Jednoduchý online postup

Služba je dostupná cez bezplatnú registráciu na stránke www.vymozete.sk, kde pridelený právnik najskôr skontroluje detailné podklady k problematickej pohľadávke, ktoré ste nahrali do systému, a predbežne overí, či má váš dlžník financie na to, aby ju uhradil. Ak situáciu vyhodnotí ako priaznivú z hľadiska dožadovania sa dlžnej sumy, uzavriete s firmou prevádzkujúcou portál zmluvu a udelíte advokátovi z jej tímu plnú moc, aby vás v ďalších krokoch zastupoval. „Naša online služba poskytuje klientom – jednotlivcom, drobným podnikateľom aj firmám – kompletné služby v oblasti správy ich pohľadávok. Hlavnou výhodou je, že celú prácu právnikov vrátane posúdenia pohľadávky a finančnej bonity dlžníka a tiež predsúdneho kontaktovania a komunikácie s dlžníkom hradí naša spoločnosť,“ vysvetľuje Pavol Pavlovič.

Zaplatíte, iba ak dlžník uhradí pohľadávku

Hlavným argumentom, prečo sa oplatí zapojiť odborných sprostredkovateľov do komunikácie medzi vami a tými, ktorí vám dlhujú peniaze, je, že o nič neprídete. Ak sa podarí právnikom z projektu Vymôžete.sk získať vo vašom mene dlžnú sumu alebo aspoň jej časť, problém je vyriešený. „Celkový manažment uhradenia pohľadávky cez náš portál prebieha výlučne online. To naši klienti oceňujú nielen z hľadiska komfortu, keďže vybavujú všetko na diaľku z domu, ale aj pravidelnej kontroly a reportov, v akom štádiu sa nachádza riešenie ich prípadu. Našim klientom zmluvne garantujeme, že za svoje služby si vyúčtujeme odmenu iba v prípade úspešného vrátenia pohľadávky, ktorá predstavuje 20 percent + DPH z naspäť získanej sumy. Takéto férové podmienky neposkytuje žiadna iná podobná služba na Slovensku,“ dopľňa Pavol Pavlovič.

image

Pavol Pavlovič z projektu Vymôžete.sk

vymozete.sk

Právne služby zadarmo

Právny expert využije všetky zákonné spôsoby, aby zo svojej pozície opakovane kontaktoval dlžníka a vyzval ho na úhradu pohľadávky. Ak bude tento proces neúspešný, nasleduje, po dohode s vami, súdne vymáhanie pohľadávky, keď vás advokát upozorní, že musíte počítať s povinnosťou uhradiť poplatky zo strany súdu. Stále však neplatíte nič za sprostredkovanie právnych služieb cez portál.

Keď chýba prehľad o dlžníkoch

V praxi sa často stáva, že podnikateľ nemá prehľad o tom, ktoré z jeho pohľadávok sú už premlčané. „Čím viac dlžníkov firmy majú, tým viac týchto prípadov môže nastať. Aj tu im poskytuje náš portál výhodu, pretože získajú bezplatne, na jednom mieste, dokonalý prehľad o všetkých financiách, ktoré sa im majú z pohľadávok vrátiť,“ uzatvára Pavol Pavlovič.

Príklad z praxe

Firma X mala viacero pohľadávok voči svojim odberateľom, boli to prevažne neuhradené faktúry po splatnosti. Svoje pohľadávky zaregistrovala cez portál www.vymozete.sk. Výsledok vstupnej previerky ukázal, že jeden z dlžníkov bol v konkurze a mal viacero exekúcií, preto advokát odporučil, v prípade tejto firmy, sa už ďalej neangažovať. Ostatní dlžníci boli schopní svoj dlh splatiť. Advokát spolupracujúci s projektom Vymôžete.sk im preto zaslal výzvu na zaplatenie pohľadávky. Niektorí dlžníci na výzvu reagovali hneď a zaplatili svoju pohľadávku, na iných bolo potrebné spracovať a podať návrh na vydanie platobného rozkazu, ktorý im súd vydal, doručil a dlžníci následne zaplatili celý svoj dlh veriteľovi.

Viac informácií získate na stránke www.vymozete.sk.

 

menuLevel = 1, menuRoute = hn-nativ, menuAlias = hn-nativ, menuRouteLevel0 = hn-nativ, homepage = false
18. apríl 2024 18:39