Škoda Auto
StoryEditor

Škoda Auto Slovensko robí elektromobilitu dostupnejšou vďaka výhodnému operatívnemu lízingu

21.06.2023, 00:00

Zvyšujúci sa záujem o elektromobily sa prejavuje aj na slovenskom trhu, za prvých päť mesiacov roku 2023 sme zaznamenali nárast registrácií elektrických vozidiel o 61 %.

Na slovenskom trhu môžeme nájsť elektromobily v rôznych cenových rozpätiach. Cena sa líši v závislosti od výrobcu, modelu, dojazdu, technologických funkcií a ďalších faktorov. Cenovo dostupnejšie elektromobily s kratším dojazdom kúpite v cene od 20 000 eur. Na druhej strane, luxusnejšie a výkonné elektromobily s dostatočným dojazdom a pokročilými technológiami začínajú na cene 45 000 eur. Všeobecne stále platí, že elektromobily majú vyššiu počiatočnú cenu v porovnaní s vozidlami so spaľovacími motormi s rovnakou výbavou.

Cenovo dostupný elektromobil vďaka operatívnemu lízingu

Škoda Auto Slovensko chce prispieť k rozvoju elektromobility tým, že ponúka jednoduché a cenovo výhodné riešenie pre firmy aj jednotlivcov. Vďaka revolučnému operatívnemu lízingu tak umožňuje zažiť elektromobilitu so všetkým komfortom. „Program BezStarostí je atraktívne riešenie určené pre jednotlivcov aj podnikateľov, vďaka ktorému si užijú nový elektromobil bez vstupného finančného vkladu. V mesačnej splátke je zahrnuté kompletné poistenie, registračný poplatok, sada zimných pneumatík vrátane prezutia a uskladnenia, či kompletný servis vozidla spojený s bežným opotrebením po celú dobu lízingu, vďaka čomu jazdia doslova bez starostí. Súčasťou ponuky sú aj zvýhodnené nabíjacie programy v spolupráci so sieťou GreenWay.“ uviedol Jaroslav Hercog, riaditeľ spoločnosti Škoda Auto Slovensko.

Operatívny lízing prináša niekoľko výhod, preto môže byť pre zákazníkov atraktívnou voľbou pri financovaní a vlastnení vozidla. Hlavné výhody sú:

  1. Nižšie náklady: mesačné splátky pri operatívnom lízingu sú často nižšie v porovnaní s tradičným úverom na nákup vozidla. To umožňuje zákazníkom prístup k vozidlám, ktoré by inak boli mimo ich finančných možností.
  2. Zahrnuté služby: v rámci operatívneho lízingu sú často zahrnuté rôzne služby a výhody, ako napríklad poistenie, servis vozidla, asistenčné služby, druhá sada pneumatík a podobne. Tieto výhody prispievajú k pohodlnému a bezstarostnému využívaniu vozidla.
  3. Flexibilita: operatívny lízing zvyčajne ponúka väčšiu flexibilitu v porovnaní s tradičným vlastníctvom vozidla. Zákazník má možnosť prispôsobiť si dobu prenájmu a kilometrový limit podľa svojich potrieb. Po skončení lízingovej doby sa môže zákazník rozhodnúť, či chce vozidlo vrátiť, predĺžiť lízingovú zmluvu alebo si vybrať nové vozidlo.
  4. Jednoduchá administratíva: pri operatívnom lízingu sa zákazník nemusí zaoberať administratívnymi úlohami spojenými s vlastníctvom vozidla, ako je napríklad správa poistenia, účtovanie údržby a podobne. O tieto záležitosti sa stará lízingová spoločnosť.

Operatívny lízing môže byť výhodnou voľbou pre tých, ktorí preferujú flexibilné financovanie a chcú vlastniť vozidlo s minimálnymi starosťami a nákladmi.

Výhodný operatívny lízing Škoda Enyaq BezStarostí je skutočne revolučným riešením pre tých, ktorí si želajú vlastniť elektromobil. Zahŕňa všetky potrebné služby a prináša dostupnú elektromobilitu každému motoristovi. „Vďaka nášmu novému produktu sa stáva elektromobilita pre jednotlivcov i firmy opäť dostupnejšia. S programom Škoda Enyaq BezStarostí mimo iného odstraňujeme predsudky a bariéry zákazníkov voči elektromobilom. S našim programom tak búrame mýty, že elektromobily sú príliš drahé, nabíjanie je komplikované, dojazd nedostačujúci, oprava batérie nákladná, alebo že vozidlo rýchlo stráca svoju hodnotu,“ uviedol Jaroslav Hercog, riaditeľ spoločnosti Škoda Auto Slovensko.

Nabíjacie programy v spolupráci so sieťou GreenWay

Vďaka spolupráci so sieťou nabíjacích staníc GreenWay majú majitelia Škody Enyaq BezStarostí ešte väčšiu istotu a pohodlie pri nabíjaní svojich vozidiel. Programy s predplatenými kWh umožňujú využívanie nabíjacích staníc nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí (napr. ZSE Drive, Ionity). Navyše, pri šesťmesačnej viazanosti získa zákazník zľavový kupón v hodnote ceny jedného mesiaca služby.

Ak teda uvažujete o kúpe elektrického vozidla, Škoda Enyaq BezStarostí je skvelou voľbou. Viac informácií je možné nájsť na webstránke https://www.skoda-auto.sk/ponuka/enyaq-bez-starosti.

Príklad financovania Škoda BezStarostí

Ak si zákazník vyberie elektromobil Enyaq iV 80, za operatívny lízing na 36 mesiacov, s ročným nájazdom 15 000 km, bude platiť 649 € mesačne bez DPH*. V mesačnej splátke je zahrnutý balík značkového poistenia (PZP, havarijné poistenie), registračný poplatok, servis počas celého obdobia lízingu, prezutie a uskladnenie pneumatík a asistenčná služba. Škoda Auto Slovensko tiež spolupracuje so sieťou nabíjacích staníc GreenWay, aby zákazníci mohli využívať výhodné nabíjacie programy.

* Financovanie ŠKODA Financial Services zabezpečuje koncernová lízingová spoločnosť VOLKSWAGEN Finančné služby Slovensko (www.vwfs.sk). Výška mesačnej splátky sa môže zmeniť v závislosti od ceny vozidla, ročného nájazdu km a dĺžky splácania. Uvedený príklad ma informatívny charakter, o záväznú kalkuláciu požiadajte autorizovaného predajcu zn. ŠKODA.

 

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Škoda Auto Slovensko.

 

 

 

 

 

menuLevel = 1, menuRoute = hn-nativ, menuAlias = hn-nativ, menuRouteLevel0 = hn-nativ, homepage = false
28. apríl 2024 08:57