Jaroslav Bača, manažér B2B spoločnosti NAYFOTO: Jaroslav Pavliga
StoryEditor

Ako výhodnejšie vyriešiť nákup bielej alebo čiernej techniky pre firmu, školu alebo úrad?

15.05.2024, 00:00

Spoločnosť NAY vytvorila špeciálny program, ktorý umožňuje firmám a inštitúciám nakupovať spotrebnú elektroniku výhodnejšie. Viac nám o ňom porozprával Jaroslav Bača, manažér B2B spoločnosti NAY.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou NAY.

Kedy spoločnosť NAY spustila program NAY PRE FIRMY?

Program NAY PRE FIRMY sme spustili v pilotnom režime už v roku 2023, ale intenzívnejšie sme začali tento program komunikovať smerom k zákazníkom až tento rok.

Ako máte vo vašej spoločnosti nastavenú komunikáciu so zákazníkmi programu NAY PRE FIRMY? Máte na to vyčlenené samostatné oddelenie ?

Áno, na komunikáciu so zákazníkmi programu NAY PRE FIRMY máme dedikované samostatné oddelenie, ktoré sa venuje firemným zákazníkom a v rámci tohto oddelenia ponúkame aj osobný prístup k zákazníkom, čiže vieme vyriešiť aj špeciálnejšie požiadavky.

O ktoré kategórie vašich produktov je v rámci programu NAY PRE FIRMY najväčší záujem ?

Zákazníci nášho programu sa zaujímajú všeobecne o všetky kategórie spotrebnej elektroniky, ktoré ponúkame na predaj v našej spoločnosti, čiže čierna a biela technika, taktiež IT technika a aj záhradná technika – ak by som však mal niektorú špeciálne „vypichnúť“, tak je to veľká biela technika, o ktorú je u nás v poslednej dobe pomerne veľký záujem najmä zo strany developerov, ale samozrejme aj menších firiem, ktoré sa živia zariaďovaním nových rodinných domov a bytov. V princípe však samozrejme vieme kompletne zariadiť či už celú domácnosť, alebo firmu.

Zvyknete mať v rámci programu NAY PRE FIRMY aj špeciálne akcie pre svojich klientov ?

Tak ako som už spomenul na začiatku nášho rozhovoru – program NAY PRE FIRMY je ešte pomerne „mladá záležitosť“ a intenzívne začíname tento program komunikovať až v tomto roku. Napriek tomu však už aj teraz máme na rôzne produkty z nášho portfólia výrobkov zaujímavé ceny, vrátane rôznych benefitov, ktoré riešime v spolupráci s našimi dodávateľmi.

Môžete nám prezradiť, čo pripravujete pre klientov vášho programu do budúcnosti?

Určite chceme našich klientov intenzívnejšie a cielenejšie informovať o našich zaujímavých ponukách formou newslettrov, ktoré budú cielené presne podľa zamerania daného klienta, či už je to developer, štátna správa, zdravotníctvo, školy a podobne.

 

menuLevel = 1, menuRoute = hn-nativ, menuAlias = hn-nativ, menuRouteLevel0 = hn-nativ, homepage = false
15. jún 2024 01:15