StoryEditor

Stredomorský životný štýl u vás doma

20.09.2024, 00:00

Vaša súkromná oáza priamo na dalmatínskom pobreží - s Falkensteiner Residences Aurora si môžete splniť svoj sen o vlastnom dovolenkovom dome.

V srdci Dalmácie, v idylickom prostredí polostrova Punta Skala, sa od jesene 2024 bude stavať rezidencia Falkensteiner Residences Aurora. Tento jedinečný dizajnový projekt ponúka 88 apartmánov rôznych rozmerov s veľkorysými exteriérmi, v ktorých sa prímorská atmosféra snúbi s pocitom nekonečnej dovolenky. Ponorte sa do príjemného prostredia, ktoré svojím harmonickým konceptom interiéru a výberom prírodných materiálov odráža stredomorský životný štýl. Chvíle tu strávené budú pre vás symbolom absolútneho spomalenia a času pre seba. Okrem jedinečnej polohy priamo pri tyrkysovom mori budete môcť využívať aj vybavenie prémiových hotelov Falkensteiner, ktoré sa v letovisku nachádzajú. V rámci svojho pobytového programu budete môcť využívať množstvo služieb, ktoré vám ponúkajú, a exkluzívne výhody, vrátane prístupu do rozsiahleho spa a špičkových reštaurácií, bohatej ponuky športových aktivít, izbového servisu a ďalších služieb.

image
Falkensteiner

Objavte svoje miesto pohody na Jadrane, v jednej z najmalebnejších oblastí Dalmácie. Túžba po krištáľovo čistej vode, idylických zátokách, voňavých borovicových lesoch a skalnatom pobreží vás vždy privedie späť do vášho súkromného prímorského domu.

Podrobnosti nájdete na stránke premiumliving.com.

menuLevel = 1, menuRoute = hn-nativ, menuAlias = hn-nativ, menuRouteLevel0 = hn-nativ, homepage = false
20. september 2024 09:14