Kryptomeny nás neskutočne bavia
StoryEditor

PlatonCoin bol zalistovaný na jednej z najpopulárnejších krypto zmenární, Changelly

16.10.2020, 00:00
PlatonCoin, digitálna mena od fintech startupu Platon Finance, je teraz k dispozícii pre obchodovanie na jednej z najobľúbenejších krypto zmenární, Changelly.

Spoločnosť Platon Finance s radosťou oznamuje, že ich digitálna mena PlatonCoin je k dispozícii pre obchodovanie na Changelly, jednej z najpopulárnejších krypto zmenární. Changelly ponúka okamžité obchodovanie a veľmi priateľské užívateľské prostredie, čo je v súlade s dlhodobým cieľom spoločnosti Platon Finance, sprístupniť kryptomeny širokej verejnosti.

Ako uviedol Daniel Tanner, CEO spoločnosti Platon Finance: „Je to zaujímavý spôsob, ako môže naša spoločnosť prezentovať našu kryptomenu na tak užívateľsky prívetivej krypto platforme. Naša spolupráca s Changelly nám dáva príležitosť predstaviť našu víziu globálnej verejnosti a rozšíriť naše prepojenie s obchodníkmi s kryptomenami.

O Changelly

Changelly je non-custodial platforma pre zmenu kryptomien, čo znamená, že služba nezahrňuje uloženie a držanie prostriedkov užívateľom. Changelly funguje ako prostredník medzi kryptoburzami a užívateľmi a ponúka prístup k viac ako 150 kryptomenám. Posolstvom spoločnosti je uľahčiť proces zmeny všetkým, ktorí chcú investovať do kryptomien. Platforma a jej mobilná aplikácia funguje od roku 2015 a priťahuje viac ako milión návštevníkov mesačne, ktorí majú k dispozícii vysoké limity, rýchle transakcie a zákaznícku podporu 24/7. Služba neúčtuje žiadne skryté ani neprimerané poplatky. Changelly spolupracuje so spoločnosťami MyEtherWallet, Exodus, Binance, BRD, Edge, Coinomi, Trezor, Ledger, Enjin, Huobi Wallet a ďalšími známymi hráčmi v krypto priemyslu.

O PlatonCoinu

PlatonCoin od spoločnosti Platon Finance je jednou z novej generácie kryptomien, ktorá k pôvodnej myšlienke kryptomien pridáva ‚ďalšie výhody a možnosti. PlatonCoin umožňuje držiteľom podieľať sa na celom ekosystéme, zvanom Platon Life, na základe maximálne ľahkého použitia kryptomeny pre verejnost aj firmy.

Platon Finance je stredoeurópsky fintech startup, ktorého hlavnou myšlienkou je predstavenie digitálnych mien firmám a širokej verejnosti prostredníctvom poskytovania používateľsky prívetivých, zabezpečených riešení pre operácie B2B a B2C. Tieto riešenia Platon Finance vyvinula na základe technológie blockchain s využitím digitálneho tokenu PlatonCoin spoločne so silnými partnermi, ako sú Microsoft, Symantec a ďalší.

Platon Finance ponúka unikátne poistenie svojej digitálnej peňaženky renomovanou európskou poisťovacou spoločnosťou so zaistením na londýnskom trhu, zatiaľ čo všetky dáta sú zabezpečené softwarovou bezpečnostnou spoločnosťou Symantec. Digitálna peňaženka už spĺňa všetky požiadavky KYC a AML a ponúka nasledujúce kryptomeny: BTC, ETH, BCH, XLM, PLTC.

 

 

(Natívny článok)

menuLevel = 1, menuRoute = hn-special, menuAlias = hn-special, menuRouteLevel0 = hn-special, homepage = false
10. máj 2024 18:07