StoryEditor

Jazdené auto na úver, rýchlo a výhodne aj s nulovou akontáciou

30.05.2023, 00:00

V ponuke AAA AUTO je na Slovensku momentálne vyše 4 000 vozidiel, ktoré sa dajú kúpiť aj na úver, pričom čoraz viac ľudí si automobil kupuje práve takýmto spôsobom. Je to rýchla a jednoduchá cesta, ako si odviezť auto ihneď domov, a prvú splátku zaplatíte až ďalší mesiac. Skúsení finanční poradcovia v autocentrách vám zadarmo poskytnú všetky informácie. Celé to funguje rýchlo a výhodne, navyše s akontáciu od 0 %. Splátky sa dajú prispôsobiť tak, aby vyhovovali potrebám každého zákazníka. Viac sa dozviete v rozhovore s Lukášom Svačinom, Regional Sales manažérom AAA AUTO.

Prečo si zvoliť financovanie v AAA AUTO?

Naši skúsení finanční poradcovia zákazníkom zadarmo poskytnú nezávislé finančné poradenstvo písomne spracovanej konkurenčnej ponuky a posúdia výhodnosť financovania vozidla a ostatných služieb. U nás všetko funguje rýchlo a výhodne, navyše máme akontáciu od nula percent. Splátky vždy prispôsobíme tak, aby vyhovovali rozpočtu zákazníka.

Ako funguje financovanie vozidla?

Zákazník si vozidlo vyberie na našich webových stránkach alebo môže prísť do ktorejkoľvek z 12-tich pobočiek AAA AUTO, ktoré sa nachádzajú po celej Slovenskej republike a vozidlo si fyzicky vybrať. Následne zákazník spoločne s našim finančným poradcom preberie všetky jeho požiadavky, napríklad dĺžku splácania úveru, výšku prvej splátky a iné náležitosti k získaniu úveru. Poradca zákazníkovi navrhne kalkuláciu „na mieru“, presne podľa potrieb klienta. Potom sa zmluva pošle do banky a po odsúhlasení bankou môže klient podpísať zmluvy a všetky ostatné náležitosti potrebné k predaju vozidla. S podpísanými zmluvami poradca zákazníka odprevadí k predajcovi, ktorý mu fyzicky odovzdá vozidlo. Klient odchádza s plne poisteným vozidlom.

Ako dlho trvá schválenie úveru na auto?

Po schválení návrhu úverovej kalkulácie zákazníkom náš finančný poradca ihneď pošle návrh zmluvy do banky. Schválenie úveru bankou trvá tridsať až šesťdesiat minút.

Kedy klient zaplatí prvú splátku úveru?

Prvú splátku úveru zaplatia naši klienti až ďalší mesiac po podpísaní zmluvy.

Čo má robiť zákazník, ak v priebehu splácania úveru zistí, že mu nastavené splátky nevyhovujú?

Ak kedykoľvek v priebehu splácania úveru klient zistí, že automobil alebo dĺžka úveru už nespĺňajú jeho aktuálne požiadavky, môže znova navštíviť našich finančných poradcov. Tí mu zadarmo poradia a ponúknu najlepšie možnosti riešenia.

Vie si klient vo vašich pobočkách zariadiť aj poistenie vozidla?

Samozrejme. U nás, v každej pobočke, zákazníkovi priamo pri kúpe automobilu zariadime povinné aj havarijné poistenie. Ponúkame poistenie od najväčších poisťovní a vybavenie poistenia automobilu u nás trvá maximálne 10 minút. Navyše, poistenie si zákazník môže zahrnúť do lízingových alebo úverových splátok.

Aké doklady si klient musí vziať so sebou, keď chce u vás úver?

Doloženie typu dokladov záleží od toho, či je klient, ktorý kupuje auto, súkromná osoba, zamestnanec v zahraničí, podnikateľ, cudzinec alebo firma. Napríklad, ak je zákazník súkromná osoba, stačí mu len občiansky preukaz na rozdiel od cudzinca, ktorý musí dokladať okrem občianskeho preukazu aj pas a potvrdenie o povolení pobytu. Na našich webových stránkach www.aaaauto.sk, nájde klient všetky potrebné informácie o tom, aké doklady bude potrebovať k úveru na vozidlo.

Ako si vybrať automobil na financovanie?

V našej ponuke na Slovensku je momentálne vyše 4 000 automobilov, na ktoré sme schopní poskytnúť úver. Máme najširšiu ponuku v Slovenskej republike, takže zákazník by nemal mať problém si vybrať vozidlo podľa svojich preferencií. V každom prípade, máme odborný personál, ktorý klientovi s radosťou a ochotou pomôže pri výbere správneho automobilu.

Prečo je výhodnejšie kúpiť si automobil na úver?

Kúpa vlastného automobilu nie je lacná záležitosť, preto čoraz viac ľudí u nás, v AAA AUTO kupuje vozidlo práve na úver. Je to rýchla a jednoduchá cesta, ako si odviezť nové auto z bazáru ihneď domov, a prvú splátku klient platí až ďalší mesiac. Zákazníci si od nás, vďaka financovaniu, odvážajú vozidlá svojich snov, ktoré si vybrali a ešte im zostane finančná rezerva.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou AAA AUTO.

 

menuLevel = 1, menuRoute = hn-special, menuAlias = hn-special, menuRouteLevel0 = hn-special, homepage = false
22. apríl 2024 22:12