Falkensteiner Hotel & Spa IaderaFalkensteiner Hotels & Residences Chorvátsko
StoryEditor

Falkensteiner Resort Punta Skala je rezort, ktorý ponúka nekonečné možnosti

13.05.2024, 00:00

Falkensteiner Resort Punta Skala je prémiový rezort, ktorý ponúka jedinečný zážitok pre tých, ktorí hľadajú skutočný stredomorský únik. Pobyt na pobreží Jadranu bude prispôsobený vašim osobným potrebám, či už pôjde o rôzne pútavé rodinné aktivity, pre páry romantické súkromie a samozrejme pre všetkých kulinárske špeciality na vysokej úrovni. Rezort Punta Skala je ideálnym miestom i pre tých, ktorí chcú obdivovať pôvab života na pobreží a byť jeho súčasťou, vychutnať si súkromné pláže alebo exkluzívne spa s bazénmi. Tu vám skrátka ušijú zážitky na mieru.

Článok vznikol v spolupráci s Falkensteiner Hotels & Residences.

Rezort Punta Skala sa nachádza na chránenom polostrove obklopenom morom a je úchvatnou zelenou oázou pokoja, ktorá ponúka to najlepšie z chorvátskeho pobrežia Jadranu. Dokonalý relax nájdete v štýlovom Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, luxusnom Falkensteiner Family Hotel Diadora, priestranných Falkensteiner Residences Senia alebo moderných Falkensteiner Luxury Villas Punta Skala.

V rezorte je k dispozícii celý rad špičkových reštaurácií, štýlových obchodov, najväčšie a najkrajšie wellness centrum v Dalmácii. Fortis Health & Fitness Club s rozlohou 800 m2 je moderné športové zariadenie so siedmimi tenisovými kurtmi, kompletnou ponukou vodných športov, ihriskami na basketbal, plážový volejbal, možnosťou zacvičiť si jogu alebo vyskúšať lezeckú stenu. Fitness centrum je vybavené 40 rôznymi supermodernými strojmi.

 Vychutnáte si príjemné letné noci s kinom a operou pod hviezdami, živou hudbou, gastronomickými zážitkami, ako aj organizovanými večermi EURO 2024 a olympijských hier na festivale Summer Breeze.

Nechajte sa rozmaznávať na jadranskom pobreží Zadaru s krištáľovo čistou vodou, príjemným stredomorským podnebím, úchvatným výhľadom na ostrovy Národného parku Kornati a pôsobivé pohorie Velebit. Nielen atraktívna poloha, infraštruktúra a vybavenie sú dôvodom na návštevu rezortu Punta Skala, ale aj množstvo aktívnych a zábavných podujatí počas celého roka.

image

Falkensteiner Family Hotel Diadora

Falkensteiner Hotels & Residences Chorvátsko

JEDEN REZORT. NEKONEČNÉ DOBRODRUŽSTVO

Športoví nadšenci sú vítaní! V stredisku Punta Skala si môžete užívať 200 slnečných dní v roku a spoznávať okolie Stredozemného mora pri outdoorových aktivitách, ako je plávanie, tenis, padel, futbal, triatlonový tréning, cyklistické výlety, plážový volejbal, basketbal a nordic walking. Ak dávate prednosť aktivitám vo vnútri, naša fitnes zóna ponúka rôzne skupinové aktivity, ako napríklad pilates, jogu, boot campy, HIIT tréningy a bowling. Okrem toho sú tu skvelé trasy na bicykel, beh alebo si môžete vyskúšať SUP či kajak.

image

Falkensteiner Resort Punta Skala

Falkensteiner Hotels & Residences Chorvátsko

JEDEN REZORT. NEKONEČNÝ RELAX

Vydajte sa na cestu vnútorného pokoja a relaxácie a zažite zmes jogových a relaxačných programov na pozadí majestátneho jadranského pobrežia. Zregenerujte svoje telo a oddýchnite si v našom vodnom svete a wellness centre Aquapura SPA rozlohou 8 000 m2. Vychutnajte si rôzne zariadenia od bazénov a tobogánov až po sauny, turecké hammamy, masáže, masáže tváre a telové procedúry. Nechajte svoju myseľ unášať pri plávaní v našich bazénoch. Príďte a doprajte si prvotriednu dovolenku v hoteli Falkensteiner Resort Punta Skala.

image

Falkensteiner Resort Punta Skala,
reštaurácia Bracera

Falkensteiner Hotels & Residences Chorvátsko

JEDEN REZORT. NEKONEČNÉ CHUTE

Letovisko Punta Skala spoločnosti Falkensteiner je rajom pre milovníkov jedla. S nádherným výhľadom na Jadranské more poskytuje dokonalú kulinársku kulisu. Vychutnajte si naše vynikajúce kulinárske zážitky v niektorej z našich reštaurácií! Ochutnajte rôzne medzinárodné a miestne jedlá pripravené z čerstvých surovín od miestnych dodávateľov.

image

Falkensteiner Family Hotel Diadora

Falkensteiner Hotels & Residences Chorvátsko

JEDEN REZORT. NEKONEČNÁ RODINNÁ ZÁBAVA

Chcete vytvoriť pre svoju rodinu hodnotné spomienky? Naša ponuka aktivít zaručuje nekonečnú rodinnú zábavu! Falkensteiner Family Hotel Diadora ponúka prvotriedny dizajn a akčný koncept, ktorý z neho robí jedno z najzaujímavejších miest na Jadrane. Rodinný hotel Diadora je miestom pre mladých aj dospelých hostí, pričom osobitná pozornosť je venovaná deťom. Od Falky Landu, miesta nekonečnej zábavy pre deti s viac ako 750 m2 vnútorných a vonkajších priestorov, až po rozsiahlu zónu voľných hier a rodinnú zónu s multimediálnou miestnosťou a kinom. Od škôlky pre bábätká, ktorej súčasťou je miestnosť na spanie a dojčenie, až po úžasný klub pre Falkies a Falkons so zónou na voľné hranie a vyhradenými priestormi, kde sú deti v bezpečných a kreatívnych rukách animačného tímu. Tínedžeri sa zabavia účasťou na vzrušujúcich workshopoch STEM a laboratórnych pokusoch vo vedeckej miestnosti alebo v zóne hier a zábavy v klube Fortis. Rôzne akadémie tu spájajú učenie a zábavu! Či už vaše dieťa uprednostňuje náročné adrenalínové športové aktivity, alebo je skôr na zábavu v interiéri, máme pre vás zábavné aktivity!

image

Hotel & Spa Iadera

Falkensteiner Hotels & Residences Chorvátsko

SUNSHINE SPECIAL: Rezervujte si letnú dovolenku so spoločnosťou Falkensteiner a ušetrite až 10 %.

Snívanie o lete je nádherné. Rezervovať si vysnívanú dovolenku je ešte lepšie! Tešte sa na nádherné slnečné hodiny pri mori so zľavou až 10 %! Viac informácií nájdete na Falkensteiner Resort Punta Skala.

 

 

menuLevel = 1, menuRoute = hn-special, menuAlias = hn-special, menuRouteLevel0 = hn-special, homepage = false
26. jún 2024 22:52