StoryEditor

Nový DVD rekordér

10.12.2002, 23:00

Japonská spoločnosť Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. (MEI), známa predovšetkým svojimi výrobkami značiek Panasonic a Technics, uvádza na trh nový DVD rekordér DMR-HS2, ktorý dokáže nahrať až 52 hodín videozáznamu na interný pevný disk a ďalších 12 hodín na obojstranný 9,4GB DVD-RAMdisk.
Záznam nahraný na pevný disk môže byť následne prepísaný na DVD-RAM disk až dvanásťnásobnou rýchlosťou (mód EP). Prepísať hodinový program tak trvá len päť minút pri zachovaní tej istej digitálnej kvality zvuku i obrazu. DMR-HS2 tiež disponuje originálnou funkciou Time Slip, ktorá umožňuje prehrávanie ľubovoľného záznamu na disku pri súčasnom nahrávaní niektorého z programov na ten istý disk. Táto funkcia platí aj pri nahrávaní na pevný disk. Na pevný disk prístroja s kapacitou 40 GB je možné uložiť až 52 hodín záznamu. Na disk DVD-R je možné uložiť až šesť hodín záznamu. Obojstranný DVD-RAM disk má kapacitu až dvanásť hodín záznamu (všetky časové údaje zodpovedajú módu EP).
DMR-HS2 disponuje slotom na PC kartu (PCMCIA typ II), ktorý umožňuje prehliadnutie a ukladanie fotografií z digitálneho fotoaparátu a DV vstupom (i.Link), ten dovoľuje bez straty kvality prenášať a upravovať digitálny záznam z digitálnej videokamery. Unikátny prístroj DMR-HS2 je dostupný aj na slovenskom trhu.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/informacne-technologie, menuAlias = informacne-technologie, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
07. máj 2024 08:11