StoryEditor

Manažéri v pohybe

14.04.2005, 00:00

Peter Semjan (40) nastúpil na pozíciu Alliance & Channel Managera v spoločnosti Oracle Slovensko a bude mať na starosti podporu partnerského predaja. Vo funkcii nahradil Jozefa Nemčeka, ktorý na tomto post pôsobil v predchádzajúcich desiatich rokoch. Semjan prišiel do Oracle zo slovenskej pobočky firmy DELL Computer, kde pôsobil ako obchodný riaditeľ, predtým bol v spoločnostiach IBM Slovensko a Digital Equipment Slovakia.
x x x
Novým riaditeľom a konateľom spoločnosti Unilever Slovensko sa stal Ľubomír Bratko (44). Do spoločnosti Bestfoods nastúpil v roku 1995 ako oblastný vedúci predaja a o dva roky neskôr postúpil na pozíciu obchodný manažér pre nezávislý trh. V roku 1998 sa stal členom rady riaditeľov a zároveň sa stal obchodným manažérom a konateľom Bestfoods Slovakia. Po fúzii Bestfoodsu so spoločnosťou Unilever v roku 2001 pôsobil do konca marca tohto roku v Prahe na pozícii manažér pre zákaznícky servis a distribúciu Unilever ČR/SR. Bratko absolvoval Vysokú školu ekonomickú v Bratislave, odbor riadenie zahraničného obchodu.
x x x
Na ďalšie jednoročné funkčné obdobie vymenovalo v posledný marcový týždeň valné zhromaždenie spoločnosti Softec nových riaditeľov a vedúcich úsekov. Vo funkciách riaditeľov potvrdilo Martina Meliška -- výkonného riaditeľa, ktorý zároveň vedie divíziu poisťovacích systémov, Aleša Mičovského -- riaditeľa divízie informačných systémov, Antona Schebera -- riaditeľa zodpovedného za obchod, vzťahy s verejnosťou a ľudské zdroje a Mariána Vidu -- riaditeľa divízie ekonomiky a prevádzky. Novým členom vedenia spoločnosti je Pavel Bartoš, riaditeľ pre systém kvality a pre vzdelávanie. "Je to štandardná rotácia, ktorá je v našej spoločnosti pravidlom už od začiatku jej existencie. V marci každý rok valné zhromaždenie vymenúva nových vedúcich úsekov aj členov vedenia spoločnosti. Tento postup sa dlhodobo osvedčil, lebo nám umožňuje prirodzeným spôsobom prispôsobovať organizáciu spoločnosti jej rastu," povedal výkonný riaditeľ Martin Melišek.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/moja-kariera, menuAlias = moja-kariera, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
19. september 2024 03:07