StoryEditor

Informatizácia a zvýšenie výkonnosti organizácie

22.06.2006, 00:00
Autor:
dodo
V rámci projektu U4IS -- Univerzity pre informačnú spoločnosť sa na Fakulte elektrotechniky a informatiky Slovenskej technickej univerzity začala súťaž pre študentov, absolventov (školu musia ukončiť počas konania príslušného ročníka súťaže) a doktorandov vysokých škôl.

V rámci projektu U4IS -- Univerzity pre informačnú spoločnosť, sa na Fakulte elektrotechniky a informatiky Slovenskej technickej univerzity začala súťaž pre študentov, absolventov (školu musia ukončiť počas konania príslušného ročníka súťaže) a doktorandov vysokých škôl. Úlohou je vypracovať odbornú prácu na tému Optimalizácia procesov v organizácii s využitím informačných technológií -- efektívna cesta k zvyšovaniu výkonnosti organizácie v súkromnom sektore i vo verejnej správe.
Práce sa musia odovzdať do 15. septembra 2006. Najlepšie budú vyhlásené 19. októbra 2006 na 5. ročníku konferencie i2s -- Informatizácia slovenskej spoločnosti. Víťaz má tak možnosť získať finančnú odmenu 100 000 Sk, druhé a tretie miesto bude odmenené 50 000 Sk a 25 000 Sk. Jednotlivé práce posúdi 9-členná hodnotiaca komisia zložená zo zástupcov spolupracujúcich univerzít, predstaviteľov odbornej novinárskej obce a predstaviteľov organizátora a partnerov projektu. Organizátorom projektu je spoločnosť Datalan, záštitu nad ním prevzal splnomocnenec vlády SR pre informatizáciu spoločnosti Miroslav Kukučka.
Cieľom projektu U4IS je praktické prepojenie komerčnej a akademickej sféry a motivácia študentov na intenzívnejšie využívanie infokomunikačných technológií vo vzdelávaní a podpora rozvoja znalostnej ekonomiky a informačnej spoločnosti.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/moja-kariera, menuAlias = moja-kariera, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
14. máj 2024 19:40