StoryEditor

O Waynem Huizengovi

02.06.2005, 00:00

Howard Stevenson, prodekan Harvardovej univerzity: "Ešte aj dnes sa pre nové nápady dokáže zapáliť rovnako ako na začiatku svojho podnikania. V naozaj neobyčajnej skupine podnikateľov z celého sveta Wayne vyniká nielen svojimi výsledkami vo svete biznisu, ale aj prínosmi k ľudskosti."

Gregory K. Ericksen, celosvetový riaditeľ programu Podnikateľ roka: "Keď hovoríme o podnikaní, Wayne je jedinečný. Vždy kladie dôraz na mimoriadne vysokú úroveň, poskytovanú lojálnym tímom pracovníkov. Jeho osobné kvality, sila rodinných vzťahov a vedúce postavenie v podnikaní majú nesmierny spoločenský a ekonomický dosah na celom svete."

James S. Turley, predseda správnej rady a výkonný riaditeľ Ernst & Young: "Wayne môže byť príkladom pre každého ambiciózneho podnikateľa, či už z Chicaga, Kodane alebo Chunquingu. Príbeh jeho úspechu bude inšpiráciou ešte pre veľa generácií podnikateľov."

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/moja-kariera, menuAlias = moja-kariera, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
16. apríl 2024 08:57