StoryEditor

O prijímačkách aj na internete

29.01.2003, 23:00
Autor:
TASRTASR

Informácie o prijímacom konaní na stredné školy spolu s testami všeobecných študijných predpokladov nájdu uchádzači o stredoškolské štúdium na internetovej adrese www.strednaskola.sk.
Stránka obsahuje informácie o priebehu prijímacích skúšok, kritériá stredných škôl a prehľad záujmu uchádzačov o štúdium. Nachádza sa na nej i test všeobecných študijných predpokladov, použitý v septembri minulého roku na vzorke 1 200 žiakov. Záujemcovia o štúdium tak majú možnosť porovnať si úroveň vedomostí ešte pred skúškami. V ďalších mesiacoch na portál pribudnú rady, ako postupovať pri získavaní informácií o prijímačkách a pri odvolaní sa, ako aj odporúčania odborníkov školám na prípravu kvalitného a spravodlivého prijímacieho konania. Svoje podnety môžu uchádzači i rodičia zavolať na prijímačkový hotline 02-53 413 575 alebo poslať e-mailom na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/moja-kariera, menuAlias = moja-kariera, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
26. apríl 2024 15:07