StoryEditor

Šimončič prezidentom AOK v SR

27.05.2004, 00:00

Novým prezidentom Americkej obchodnej komory (AOK) v SR sa stal na dva roky Róbert Šimončič, generálny manažér Microsoft Slovakia a prezident Európskej rady amerických obchodných komôr. Na poste prezidenta vystriedal Petra Webera, generálneho riaditeľa Hewlett Packard, ktorý od apríla 2004 dočasne zastával túto funkciu a zároveň pôsobil v komore ako prvý viceprezident.
Jeho hlavnou úlohou bude reprezentovať komoru doma i v zahraničí, presadzovať záujmy všetkých členov Americkej obchodnej komory a viesť pravidelné zhromaždenia Správnej rady.
Predstavitelia Správnej rady Americkej obchodnej komory v SR včera opätovne zvolili do funkcie prvého viceprezidenta Petra Webera; Raj Airey z Pfizeru bude aj naďalej zastávať funkciu druhého viceprezidenta; Boris Kekeši z IBM zostáva tretím viceprezidentom a Michele Lodi-Fé z KPMG bol opäť zvolený do funkcie finančného viceprezidenta.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/moja-kariera, menuAlias = moja-kariera, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
19. apríl 2024 00:18