StoryEditor

Konečne budem mať čas

20.08.2007, 00:00

Dnes s predsedom predstavenstva a výkonným riaditeľom Letiska M. R. Štefánika Františkom Stolárikom

Čo vám počas tohtoročného leta nesmie ujsť?
-- Pobyt s manželkou a vnučkou na chalupe, na čo sa každý rok teším najmä preto, že konečne budem mať čas -- nebudem totiž len "chalupárčiť", ale najmä sa pozerať po okolí. Na myjavských kopaniciach je stále na čo pozerať...
Kam až by ste boli schopný vydať sa sám a stopom?
-- Asi k moru, ďalej to už asi stopom nejde. Za mladi som stopoval veľa a rád, spoznal som veľa zaujímavých ľudí, ich netradičné príbehy a zažil mnohé úsmevné situácie.
Keď na začiatku dovolenky zistíte, že vo vašom hoteli je ubytovaný premiér, aká bude vaša reakcia?
-- Ide o to, čí premiér... Ak náš a mal by aj dostatok času, rád by som sa s ním porozprával, ale určite nie o práci. Spoznať ľudí z politiky aj z tej obyčajnejšej, ľudskej stránky je vždy zaujímavé, a to bez ohľadu na to, do akého politického spektra patria.
Keby vám na dovolenke ukradli všetky peniaze a kreditky, ste typ, ktorý sa okamžite vráti domov, alebo nájdete alternatívu a rekreujete sa ďalej?
-- Podľa toho, ako ďaleko by som sa nachádzal od domova. Ale celkovo by som asi z domu nevyriešil oveľa viac, ako z miesta dovolenky. Všetky potrebné kroky by som sa snažil urobiť na mieste, ale určite by som to celé smeroval tak, aby som v dovolenke mohol pokračovať. Dnes to už nie je taký problém, znechutený by som však asi ostal. Ale iste nie do takej miery, aby som plný zlosti zbalil kufre a odchádzal demonštratívne domov.
Chodíte na nudistickú pláž?
-- Pozerať sa ? Určite nie. Nikdy som k nudistickým plážam neinklinoval.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/podnikanie, menuAlias = podnikanie, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
19. apríl 2024 14:03