StoryEditor

SÚŤAŽ O KNIHU

21.02.2007, 23:00

Viete, kto to povedal?

,,Nejlepší sport je kafe a dort."
Viete, kto povedal tieto slová? Napovieme, že je to populárna česká spisovateľka a scenáristka.
Ak poznáte odpoveď na našu otázku, pošlite nám korešpondenčný lístok alebo pohľadnicu s odpoveďou, označenou heslom SÚŤAŽ O KNIHU na adresu: Redakcia Hospodárske noviny, Seberíniho 1, P.O. Box 35, 820 07 Bratislava alebo mailom na: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Dátum na pečiatke korešpondenčného lístka musí byť najneskôr 15. februára 2007, teda o týždeň.

O čo dnes hráme:
Pre tých, ktorí sa pred letom chcú dostať do plavkovej veľkosti a do pohody, je tu nová diéta. Austrálska. Nie je to žiadna rýchlovka ani drastické obmedzenie jedla, ale zdravý jedálny lístok na 12 týždňov, ku ktorému patrí aj cvičenie. Podrobnosti nájdete v knihe Austrálska diéta pre celkovú pohodu, ktorá vyšla vo vydavateľstve IKAR minulý rok. Austrálski odborníci tvrdia, že metabolickému syndrómu, ktorý charakterizuje nadbytok tuku na bruchu a vysoký krvný tlak, sa možno vyhnúť už schudnutím o 3 -- 4 kilogramy pomocou zdravého stravovania a cvičenia.

V knihe Kronika komika 1 z vydavateľstva IKAR (vyšli štyri diely) nájdete históriu legendárneho Radošinského naivného divadla od roku 1963, kedy v Radošinej uviedli svoju prvú hru, až do roku 1970. Sú tam nielen spomienky a autentické fotografie zo štyridsiatich sezón tohto originálneho a mimoriadne obľúbeného divadla, ale aj texty piatich prvých hier, vrátane Jááánošíííka. Zaujímavé sú aj úryvky z niektorých diváckych listov.

Výherca:
Správna odpoveď na našu súťažnú otázku z 25. januára bola: Výrok: "Krach môže mať tri príčiny: ženy, stávkovanie alebo poradenstvo odborníkov", povedal Georges Jean Raymond Pompidou.

Knihy vyhrávajú ...

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/vzdelavanie, menuAlias = vzdelavanie, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
25. apríl 2024 14:49