Martin ŠevelaTASR/P. Neubauer
StoryEditor

Horúce hlavy, mohutný hejt na Slovan. Čo však bude ďalej?

18.07.2019, 13:50
Horúce hlavy oplieskavajú na internete od zlosti zahraničnú súpisku tradičného slovenského klubu.

Dnes je deň, kedy je opäť v móde hejtovať Slovan. Tentokrát futbalový. Netreba sa čudovať.

Druhý polčas odvety prvého kola Ligy majstrov som aj ja v stredu vymenil za seriál na HBO, ktorý som chcel dopozerať. Odradil ma tretí polčas veľmi zlej podívanej za sedem dní.

Livescore mi potom poslal obidva góly aj šokujúci výsledok penaltového rozstrelu. Len som si povzdychol. Keď som sa sa pred polnocou pozrel na Facebook, 14 z prvých 16 statusov bolo o futbalovej blamáži.

Hanba, hnev, horúce hlavy

O tom, aký veľký prúser sa slovenskému majstrovi v dvojzápase s mužstvom z Čiernej hory podarilo vyparatiť, ste sa už určite dočítali (všade) inde. Neodolali asi v žiadnej redakcii. Kľúčové slovné spojenie „Slovan hanba“ bude dnes jedným z vyhľadávanejších na slovenskom Googli.

O tom, aká biedna mala byť Sutjeska Nikšič hovorili veľa aj kurzy pred odvetou. Ešte aj po remíze v Bratislave ponúkali stávkové kancelárie na výhru Čiernohorcov takmer deväťnásobné zhodnotenie vkladu. Ešte aj remíza bola za päť. Hovorí samo za seba. Hnevajú sa nielen tipéri, hnevajú sa aj latentnejší fanúšikovia „Jastrabov z Tehelného poľa“.

Horúce hlavy zas oplieskavajú na internete od zlosti zahraničnú súpisku tradičného slovenského klubu. Mimoriadne hlúpy argument, ale čuduje sa niekto? Jedinému Slovákovi, brankárovi Dominikovi Greifovi, tlačia novinári pod nos diktafóny a mikrofóny po každom zápase. Je sympatické, že sa vyjadruje ako chlap a nie ako stereotypický futbalista. Nie je mu ale v týchto dňoch čo závidieť.

O tom, ako sa dnes a najbližších pár dni na Slovane všetci odbavia, stačilo. Radšej sa zamyslíme, ako veľmi môže udalosť otriasť jedným z mála ambicióznych klubov na Slovensku.

Celý článok dočítate na portáli Tak určitee.

01 - Modified: 2024-04-16 16:51:58 - Feat.: - Title: Slovan hľadá novú jednotku. Belasí potrebujú brankára aspoň na tri sezóny. Borjana však fanúšikovia „žrali“ 02 - Modified: 2024-04-15 18:50:05 - Feat.: - Title: Expert na Bundesligu pre HN: Leverkusen trafil pri posilách jackpot. Kľúčom k titulu bol aj kouč či mentalita 03 - Modified: 2024-04-13 16:27:25 - Feat.: - Title: Slovan Bratislava získal rekordný štrnásty titul majstra Slovenska 04 - Modified: 2024-04-13 13:47:12 - Feat.: - Title: Slovenský brankár Dúbravka s piatym čistým kontom, Newcastle nedal šancu Tottenhamu 05 - Modified: 2024-04-13 07:47:39 - Feat.: - Title: VIDEO Fanúšik v Saudskej Arábii zbičoval futbalistu. Po prehratom zápase mu spôsobil poriadne rany na chrbte
menuLevel = 2, menuRoute = komentare/komentare-hn, menuAlias = komentare-hn, menuRouteLevel0 = komentare, homepage = false
24. apríl 2024 22:34