StoryEditor

Štúdium MBA ako ďalší krok vo vašej kariére

18.09.2017, 00:00
Hovoríte si, ako môže byť štúdium ďalším krokom v kariére? Väčšinou je to predsa naopak. Nastúpite na univerzitu, aby ste získali hlbšie znalosti z istého odboru, tie doplníte vytúženým titulom a potom hurá do pracovného procesu.

S postupom času si ale uvedomíte, že jednou vysokou školu vaše vzdelávanie nekončí a ak chcete v kariérnom rebríčku postupovať vyššie a vyššie, musíte svojmu zamestnávateľovi venovať jednoducho viac ako vaši kolegovia. Spôsobov, ako to dosiahnuť je samozrejme viac, napríklad absolvovanie jazykových kurzov alebo školení. Ak ale chcete latku nastaviť oveľa vyššie, skúste si zvoliť štúdium MBA!

Čo presne je MBA?

MBA (Master of Business Administration) je celosvetovo uznávaný profesijný titul ktorý je výrazne zameraný na manažérsku prax, je teda u zamestnávateľov vysoko cenený. V rámci štúdia získate poznatky ako sú marketing, manažment, HR, financie a mnoho ďalších. Kvalitné a cenovo dostupný program MBA ponúka na Slovensku napríklad americká LIGS University, ktorá stavila na čo najväčšiu mieru flexibility s využitím moderných technológií. Vďaka tomu môžete celý program študovať 100% online formou.

Online alebo distančná forma?

Online forma štúdia je praktická a šetrí množstvo peňazí. Študent vďaka nej nemusí dochádzať na prednášky a sám si volí dĺžku štúdia, testovanie a ukončenie štúdia prebieha tiež online. Na druhú stranu, táto forma štúdia nemusí byť vhodná pre každého. Niekto dáva prednosť tradičnejšiemu typu vzdelávania, počas ktorého sa stretáva so spolužiakmi či lektormi. V LIGS University mysleli aj na to a svojim študentom preto ponúkajú aj program Executive MBA, ktorý prebieha distančnou formou.

Táto forma štúdia má jednu nepopierateľnú výhodu, a tou je osobný kontakt. Štúdium v programe Executive MBA je založené na pravidelnom stretávaní sa počas dvojdňových tutoriálov (sústredení), na ktorých študenti riešia reálne problémy z praxe, vďaka čomu môžu študenti nadobudnuté znalosti využiť a ihneď aplikovať vo svojom zamestnaní. Samotní lektori sú dlhodobí profesionáli z odboru, ktorý vyučujú, čo zaručuje maximálny prínos pre študentov.

Neprepásnite svoju šancu

Ste pripravení postúpiť vo svojej kariére zase o krok ďalej? Ak áno, tak pre vás máme dobré správy. LIGS University 13. októbra 2017 otvára novú skupinu programu Executive MBA a do konca septembra dokonca ponúka znížené školné.

Pre tých, ktorí preferujú skôr flexibilitu a individualitu programu Interactive Online MBA, ponúka LIGS University znížené školné až do 15. októbra, pričom začiatok štúdia je iba na vás. Tak do toho!

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
28. apríl 2024 16:02