StoryEditor

Vieme, kde budete tráviť budúce leto

16.10.2017, 00:00

Tráviť leto grilovaním, opaľovaním, hojdaním sa v sieti, záhradníčením, šantením s deťmi či cvičením vo vlastnom 35-árovom parku je rozhodne dobrý plán. Ak vám chýba súkromný park, upriamte svoju pozornosť na projekt Park pod Kolibou. Najvýhodnejšie bývanie pod Kolibou začína od 2.150 € za m2 a sťahovať sa môžete už budúci rok v lete.

3-izbové byty od 199.000 €

Aj vzhľadom na vychytenú lokalitu sú ceny bytov v projekte veľmi priaznivé. „S cenou však vieme ešte ďalej pracovať, a to vďaka výnimočnej flexibilite,“ nadväzuje predajca Miro Luhový. „U nás si každý môže prispôsobiť nielen dispozície bytu, ale aj jeho samotnú veľkosť. Je na klientovi, či chce niečo menšie, útulnejšie a získa tak byt za naozaj dobrú cenu alebo, naopak, hľadá veľkorysí priestor, kde mu vieme ponúknuť aj celé poschodie. Alebo pripojiť jednu-dve izby z vedľajšieho bytu na poschodí. Samozrejme, čím skôr klient príde, tým má väčšie možnosti,“ objasňuje predajca.

Výhľad na nezaplatenie

Projekt sa skladá z dvoch samostatných bytových komplexov. V severovýchodnej časti parku ležia Kaskády, ktoré tvorí sedem 3-podlažných víl so štvrtým ustúpeným podlažím, navzájom prepojených súvislou zelenou strechou. Byty na prízemí majú predzáhradku, ostatné sú s priestrannou loggiou alebo terasou. V hornej časti parku je usadená Korunná vila. Z každého bytu je nádherný výhľad na panorámu mesta a súkromný park.

Leto 2018 vo vlastnom parku

Dušou celého projektu je rozľahlý, 35-árový uzavretý park. Inšpiráciou boli severské krajiny, ktoré sú známe svojím prístupom maximálneho využitia prírodných a prirodzených zdrojov na vytvorenie harmonickej atmosféry pre život. Vďaka kaskádovitému terénu je park prirodzene rozdelený do viacerých zón s vlastnou charakteristikou a účelom. Najvyšší priestor, pod Korunnou vilou, ponúka najkrajšie výhľady na mesto, preto je určený na spoločenské stretnutie a je vybavený barovým pultom s vysokým sedením. Nižšie sa nachádza komunitná záhrada s rozlohou 246 m2. Pokračuje voľná relaxačná zóna, kde sa na 20 ároch rozprestiera jednoduchá, ale krásna záhrada s trávnikom, drevinami a listnatými stromami. V dolnej časti parku je jazierko a ihrisko s preliezačkami z prírodných materiálov. Park uzatvára športová a fitness zóna, kde na ploche 12 árov nájdete oplotené multifunkčné ihrisko a exteriérové fitness prvky. Nech sa nachádzate kdekoľvek v parku, vždy máte nádherný výhľad na mesto.

Projekt Park pod Kolibou je už vo výstavbe, dokončenie je plánované už na máj 2018. Pre lepšiu dopravnú dostupnosť pripravuje developer v spolupráci s mestskou časťou Nové Mesto aj výstavbu novej cestnej komunikácie Tupého – Sliačska vrátane peších chodníkov a cestných koridorov a vybudovanie novej zástavky MHD.

www.parkpodkolibou.sk

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
01. máj 2024 01:29