Úspešné matky nájdu riešenie na všetkoSimplyGo
StoryEditor

Bezkonkurenčná služba, ktorá zjednodušuje život rodičom

15.10.2021, 00:00
Čas je jedna z najvzácnejších komodít dnešnej doby. Vtesnať do 24 hodín rolu manažéra, rodiča, partnera a mať popri tom priestor byť samým sebou dá zabrať. S unikátnou slovenskou službou na prevoz detí simplyGo budete k balansu zase o niečo bližšie.

Valeria Minarič Polovková je autorkou unikátnej myšlienky, ktorá bola prvým impulzom k vypracovaniu originálneho konceptu. Vzišla z neho služba simplyGo, ktorá zabezpečuje komfortný, dôveryhodný a bezpečný prevoz detí vo veku od 6 do 17 rokov. Momentálne pokrýva Bratislavu, Svätý Jur, Čiernu Vodu, Ivanku pri Dunaji, Zálesie, Malinovo, Most pri Bratislave, Rovinku i Marianku.

Ako služba funguje?

Bezpečný prevoz detí si rodičia môžu objednať jednoducho prostredníctvom mobilnej aplikácie simplyGo alebo online na stránke www.simplyGo.eu. SimplyGo sa od taxislužieb líši tým, že Simpleri- vodiči vozia výlučne deti a rodič je podrobne informovaný o jednotlivých krokoch bezpečného a komfortného prevozu dieťaťa.  Od momentu jeho vyzdvihnutia až po odovzdanie na miesto a človeku,  ktorého rodič určí.  

Vyzdvihnutie i odovzdanie prebieha doslova od dverí k dverám. Simpleri pracujú v časových slotoch, preto nie je problémom počkať na dieťa, ktoré sa chce rozlúčiť s kamarátmi, prípadne počkať do príchodu rodiča alebo osoby, ktorá má následne dieťa prevziať.

Bezkonkurenčná služba, ktorá zjednodušuje život rodičom Bezkonkurenčná služba, ktorá zjednodušuje život rodičom SimplyGo Profit na oboch stranách

Službu je možné využiť jednorazovo, no ekonomicky najvýhodnejším modelom je objednávka pravidelných prevozov detí. Služba je určená i pre zamestnávateľov, ktorí chcú svojim zamestnancom zabezpečiť veľmi užitočný firemný benefit.  Bude z neho profitovať nie len rodič – zamestnanec, ale aj samotný zamestnávateľ, ktorý tak pomôže zamestnancom k pohode a plnej koncentrácii na pracovné úlohy. Zamestnanci sa tak budú môcť venovať tomu, čo ich baví a v čom sú dobrí namiesto „taxikárčenia.“

Kto je Simpler?

Simpler je človek, ktorého zakladatelia simplyGo veľmi dobre poznajú. Od nadviazania kontaktu s budúcim Simplerom po podpísanie kontraktu často ubehne i mesiac, počas ktorého sú preverované nie len vodičské, ale i ľudské kvality . Simpler totiž nie je len vodič – je to aj opatrovateľ, dôveryhodná osoba s čistým registrom trestov, preskúšaná z vodičských znalostí i zručností a navyše, vyškolená v komunikácii s klientmi – deťmi. Je to človek schopný na čas prevozu a stráženia, prebrať na seba úlohu kamaráta, či rodinného príslušníka. Človek ktorý dieťa bezpečne a bez stresu prevezie a odovzdá učiteľovi, trénerovi alebo starému rodičovi. Vodiči – Simpleri sú kvalifikovaní, vyškolení, preverení a dokonca i psychologicky otestovaní.

Úspešné matky nájdu riešenie na všetko Úspešné matky nájdu riešenie na všetko SimplyGo

Čo je základným pilierom služby?

„Dôvera. Tvrdo pracujeme na jej vybudovaní a udržaní. Sama som si ako mama kládla otázku, či by som bola ochotná dať svoje vlastné dieťa „taxikárovi.“ hovorí Valeria Minarič Polovková. „Všetko skrátka musí fungovať tak, aby som ja, ako rodič bola úplne stotožnená s tým, že do toho auta a k tomu konkrétnemu vodičovi bez obáv posadím vlastné dieťa,“ dodáva. S realizáciou nápadu jej pomohol najmä partner Marcel Minarič, ktorý sa podieľal na vývoji aplikácie simplyGo, na zavedení všetkých procesov aj potrebných dokumentov.

Bezkonkurenčná služba, ktorá zjednodušuje život rodičom Bezkonkurenčná služba, ktorá zjednodušuje život rodičom SimplyGo

Pre koho je služba určená?

Služba simplyGo je určená pre všetkých, ktorí si cenia svoj čas. Nehrá rolu, či ho potrebujú stráviť v práci alebo chcú byť v kolotoči každodenných povinností mať čas len pre seba. Našou cieľovou skupinou sú rodičia, ktorí chcú ekonomicky hospodáriť so svojim časom, mať priestor nie len na prácu, ale aj na seba a svoje obľúbené aktivity, rodičia, ktorí chcú svojim deťom dopriať komfort a bezpečie spoľahlivého prevozu.

Slovenská služba na prevoz detí simplyGo je priekopníkom v danej oblasti s obrovským potenciálom rozšíriť svoje pole pôsobenia a zjednodušiť každodenné napĺňanie potrieb rodičov i detí.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 03:00