TakUrčitee
StoryEditor

Aj športovci už majú talkshow. Je vtipná a neobjektívna

07.12.2017, 23:00
Silné reči a temné kecy majú konkurenciu.

Vyrobiť v náročnej konkurencii standupov a sitdownov program, ktorý vytiahne športových fanúšikov z tepla domova je výzva. Prvý neobjektívny športový portál TakUrčitee.sk sa jej nezľakol. Aby nebojovali okrem zabehaných silných rečí a temných kecov aj s televíznymi prenosmi, zvolili ako hrací deň pondelok.

Premiéra s Merčiakom

Na prvý výkop pozvali jedného z najpovolanejších. Marcela Merčiaka. Večer plný futbalových zážitkov, prezradených tajomstiev (to keď sa na pódiu stretli dvaja spolubývajúci komentátori) a dokonca aj standupového vystúpenia výživového poradcu hráčov Slovana Bratislava sa vydaril. 

Druhé vydanie s Višňovským

Novembrové repete bolo hokejové. K Ľubovi Višňovskému, legende modrej čiary slovenskej reprezentácie si prisadla generálna manažérka ženskej reprezentácie a bývalá skvelá brankárka, Zuzana Tomčíková. Znova lietali vtipné hlášky rýchlejšie, ako strely od modrej čiary. Ľubo spomínal na "DEdmonton", svojských generálnych manažérov v kluboch NHL ale aj na historky z posilňovne. A Žigovi sa muselo sem-tam dobre štikútať. 

Pred Vianocami Tomi Kid

Do Vianoc prebehne ešte jedna TakUrčitee Live! talkshow. Tvrdé údery na bránice príde rozdávať Tomi KID Kovács, pästiar a boxer v jednej osobe. Ani on nepríde sám. Prinesie si rovno pani manželku. Dominika KID Kovács je rovnako športovkyňa telom aj dušou. 

Zaspieva aj do tretice fešná speváčka, po Katke Ščevlíkovej a Natálii Hatalovej príde speváčka LeRa.  Lístky sú v Predpredaji a ich počet je obmedzený. Bratislavská Kozlovňa nie je Maracana, ani Tehelné pole.

(pr)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 12:32