StoryEditor

Nová taxi-aplikácia RYDE začala svoju činnosť, zaregistruj sa a získaj jazdu zdarma do 5€

22.10.2021, 00:00
Spoločnosť RYDE, a. s. začala ponúkať svoje služby klientom s cieľom odlíšiť sa.

Základnými cieľmi služby sú:

- klient

a

- vodič/taxikár.

Pri štandardnom dopyte na prepravu taxíkom má každý zákazník základnú požiadavku, ktorú vodič realizuje. Tou požiadavkou je služba prepravy  z bodu A do bodu B. Na to súvisiace požiadavky klienta určujú, ktorú službu využije. Tými požiadavkami je

- cena,

- rýchlosť pristavenia vozidla,

- značka  a typ vozidla

- jeho aktuálny stav.

V tomto vidíme veľký prínos služby RYDE. Služba vznikla za účelom ponúkať „jednotný štandard“ všetkým, ktorí o službu TAXI budú mať záujem prostredníctvom digitálnej aplikácie.

Pod jednotným štandardom sa rozumie jednotná flotila, čo sa týka značky, modelu,  kvality a veku vozidiel. Vozidlá spoločnosti RYDE budú pôsobiť na území  Bratislavy v nových, nie starších vozidlách ako 12 mesiacov. Základným cieľom je komfort klienta. Ekologickú stránku prepravy budú spĺňať vozidlá, ktoré služba bude používať. Budú mať jedny z najnižších emisií CO2 na trhu taxislužieb. Zároveň budú spĺňať náročné kritériá pre bezpečnosť, nakoľko každé vozidlo mimo štandardných prvkov bezpečnosti pri preprave bude počas jazdy chránené bezpečnostnými prvkami, ktoré zabraňujú zrážke s iným účastníkom dopravy. Či už je to vozidlo, chodec alebo zviera.

Priblížiť sa potrebe zákazníkov je hlavným cieľom služby RYDE.

Čo sa týka vodiča, služba RYDE  má záujem o harmonický vzťah medzi vodičom/dopravcom a prevádzkovateľom služby RYDE.

Vodič je kľúčový pri prevádzke taxislužby a ľudia zo spoločnosti RYDE si to uvedomujú. Preto RYDE ponúka ALL IN pre taxikára, kde dostáva kompletný balíček potrebný k prevádzke taxislužby, je jedinečný a jediný na Slovenskom trhu. Od vozidla, označenia, až po rovnošatu.  

Služby RYDE

Sme si vedomí, že spokojnosť vodiča /taxikára je kľúčová na to, aby svoju spokojnosť a záujem vedel pretvoriť do kvality poskytovanej  služby.

RYDE ponúka iný pohlaď na taxislužbu a jej prevádzku. Chceme vidieť budúcnosť individuálnej prepravy ako spoločný priestor medzi službou a mestom, tak ako mesto aj službu RYDE tvoria ľudia. Chceme, aby služba RYDE nebola len službou,  ale aby bola súčasťou života v hlavnom meste Slovenska.

Generálny riaditeľ  JUDr. Ján Palkovič povedal: „RYDE je evolúcia, nie revolúcia. Veríme, že zvýšime kultúru prepravy formou taxi. Našim cieľom je prekonať očakávania klienta. Klient nechce len prepravu z bodu A do bodu B. Očakáva bezpečnú, kvalitnú, rýchlu službu v kvalitnom dopravnom prostriedku, ktorú poskytne profesionálny vodič/taxikár. Záleží nám na klientoch a tak isto aj na vodičov/taxikároch,  ktorí s našou službou budú prepravovať zákazníkov“.

RYDE taxi RYDE taxi RYDE

O NÁS

Na začiatku bola jednoduchá idea. Ako robiť taxislužbu, ktorá skutočne slúži pre ľudí. Ako dosiahnuť súlad medzi poskytovaním služby a očakávaním zákazníka. Ako poskytovať službu, ktorá nebude len prepravou ale aj zážitkom s maximálnou mierou možnej spokojnosti?

Moderné informačné technológie sa postupne dostali do všetkých odvetví a neobišlo to ani oblasť dopravy. V posledných rokoch sa v európskych mestách začali využívať nové, alternatívne spôsoby prepravy osôb. Jedným z takýchto spôsobov je práve využívanie digitálnej platformy na privolanie osobného vozidla s vodičom, ktorý vykoná prepravu osôb na zvolené miesto za vopred stanovenú cenu za prepravu.  Tieto informačné technológie priniesli zmeny. Využívaním digitálnej platformy prišlo hlavne k tomu, že sa znížili ceny prepravného pre klientov avšak kvalita poskytovaných služieb klientovi u tohto nového alternatívneho spôsobu prepravy ostala v úzadí. Preto naša začínajúca, slovenská, moderná, digitálna taxislužba RYDE prichádza na trh, aby priniesla vyššiu kvalitu služieb v tomto segmente.

Teritóriom začínajúceho pôsobenia spoločnosti bude mesto Bratislava. Prichádzame, aby sme klientom, ale i dopravcom a obyvateľom Bratislavy priniesli kvalitné služby a profesionalitu. Chceme sa zapojiť aj do celosvetového projektu „Mestskej mobility“, nakoľko životné prostredie v mestách nám nie je ľahostajné. Preto sme vsadili na bezpečnosť, ekológiu, jednotnosť, kvalitu vozidiel, transparentnosť i ústretovosť, ktorú chce naša spoločnosť poskytnúť práve svojim budúcim klientom i obyvateľom Bratislavy.

Zvýšenie kvality poskytovaných služieb v tomto segmente dopravy za férové ceny je pre nás veľkou výzvou a našim prvoradým cieľom.  Preto je i mottom RYDE „Jednotný štandard“

Jednotný štandard znamená, že klient vždy dostane rovnakú kvalitu služby, na ktorú bude zvyknutý a ktorú môže vopred očakávať. Standard v službách je kľúčom k  úspechu.

Klienti sa nebudú musieť báť, že nás bežne nespoznajú, pretože pred objednaním budú presne vedieť akým vozidlom ich dopravca dopraví. Tým pádom nás budete môcť nájsť pod jednou značkou i modelom vozidla. Bezpečnosť a komfort našich klientov je pre nás prvoradá, z toho dôvodu RYDE ponúka nové, najmodernejšie automobily vybavené najnovšími bezpečnostnými prvkami a zodpovednými vodičmi, ktorí pre klientov budú 24 hodín, 7 dní v týždni.

Spájame komfort, bezpečnosť a kvalitu, pričom nezabúdame na životné prostredie. Vozidlá spoločnosti RYDE produkujú nízke emisie, a aj preto sa nazývame nízko-emisnou taxislužbou.

Na ochranu samozrejme dbáme aj počas pandemických opatrení, a preto budú naše vozidlá vybavené deliacimi štítmi medzi našimi vodičmi a klientami, aby sme minimalizovali riziko šírenia nákazy kašľom či kýchaním. Vozidlá budú taktiež pravidelne dezinfikované, aby sme mohli cestovať bezpečne bez starostí.

Postačí stiahnutie našej mobilnej aplikácie a môže klient začať cestovať. V appke nájde všetko, čo potrebuje - rýchlo a jednoducho si objedná klient jazdu, pričom cestovné sa objaví ešte pred jazdou. Je iba na klientovi, či si zvolí platbu kartou prostredníctvom aplikácie, alebo v hotovosti priamo vo vozidle.

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
18. apríl 2024 21:59