Mecom Humenné investoval do najmodernejšej výrobnej linkyMecom
StoryEditor

Mecom Humenné investoval do najmodernejšej výrobnej linky

27.10.2021, 00:00
Mecom Humenné investoval viac ako 1,2-milóna Eur do novej výrobnej linky. Tá je najmodernejšia na Slovensku a má výrazne nižšiu spotrebu elektrickej energie. Výroba tak zanecháva nižšiu uhlíkovú stopu a je šetrnejšia voči životnému prostrediu.

„Najmodernejšia výrobná linka znamená aj najvyššiu kvalitu výrobkov pre našich zákazníkov. Preto sme v Mecome spustili modernizáciu našich prevádzok na tú najvyššiu svetovú úroveň. Sme líder v odvetví a preto je pre nás dôležitá nielen efektivita výroby ale veľký dôraz kladieme aj na znižovanie emisií a šetrný prístup k životnému prostrediu,“ hovorí generálny riaditeľ spoločnosti Mecom Group, s.r.o. Ladislav Čechovič.

Mecom Humenné investoval do najmodernejšej výrobnej linky Mecom Humenné investoval do najmodernejšej výrobnej linky Mecom Nová moderná linka dokáže spracovať až takmer 100-tisíc kg krájaných balených výrobkov mesačne čo predstavuje takmer zdvojnásobenie produkčnej kapacity oproti linke používanej doteraz. Zároveň prináša aj nové moderné komfortné obaly s jednoduchším otváraním. „Investíciami do výroby vychádzame v ústrety našim zákazníkom, ktorí požadujú čoraz viac krájaných produktov v prvotriednej kvalite.

Mecom Humenné investoval do najmodernejšej výrobnej linky Mecom Humenné investoval do najmodernejšej výrobnej linky Mecom Moderné stroje takisto zlepšujú aj pracovné prostredie pre našich zamestnancov. V Humennom dnes máme spolu 9 nárezových liniek a v budúcnosti plánujeme pokračovať v ich postupnej modernizácii. Rovnako plánujeme modernizovať aj linky v závode Lučenec. Naším zákazníkom chceme prinášať tú najvyššiu kvalitu a preto sú pre nás investície do moderných zariadení kľúčové“, uzatvára L. Čechovič.

Mecom Humenné investoval do najmodernejšej výrobnej linky Mecom Humenné investoval do najmodernejšej výrobnej linky Mecom Mecom Group, s.r.o. je súčasťou Smithfield Foods, ktorá bola založená v roku 1936 v americkom Smithfielde a dnes je globálnym svetovým lídrom v oblasti mäsospracujúceho priemyslu. Spoločnosť zamestnáva viac ako 55 tisíc pracovníkov a dosahuje ročné tržby viac ako 16 miliárd dolárov.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 22:15